Welke trampoline is het beste voor mij?

Heb je besloten dat je een trampoline wilt, maar weet je nog niet wat voor trampoline? Het aanschaffen van een trampoline gaat gepaard met het maken van een aantal belangrijke keuzes. Trampolines zijn beschikbaar in verschillende vormen, soorten en kleuren. Je kunt gaan voor een klassieke ronde trampoline, een coole rechthoekige trampoline of een moderne vierkante trampoline. Wil je een opstaande trampoline die je makkelijk kunt verplaatsen in de tuin of een mooie ingegraven trampoline die je kunt verstoppen achter een paar bloemen en struiken? Allemaal keuzes, maar welke trampoline is nou de beste?

Kwaliteit

De kwaliteit van een trampoline speelt een belangrijke rol in de zoektocht naar de beste trampoline. De meeste trampolines worden geïmporteerd vanuit Azië en zijn redelijk goedkoop. Deze worden massa geproduceerd en tijdens de productie wordt er voornamelijk gekeken naar de kosten en minder naar de kwaliteit. Dit betekent niet dat ze onveilig zijn, maar de trampoline zal minder lang meegaan.

Bij Etan Trampolines staat kwaliteit en veiligheid voorop! De Etan Hi-Flyer trampolines komen wel uit Azië en hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding. Dit is een goed instapmodel voor beginnende springers. Etan produceert twee van haar trampoline collecties in Europa, tegen Europese productiestandaarden. De Etan Premium en Etan UltraFlat trampolines zijn van hoogwaardige kwaliteit, wat ook een langere levensduur betekent. Heb je dus wat meer budget en zijn je kinderen nog lang niet uitgesprongen? Ga dan voor duurzaamheid en kwaliteit met de Etan Premium of Etan UltraFlat!

De vorm van de trampoline

Welke vorm trampoline staat en past het mooiste in mijn tuin? Natuurlijk is dit een belangrijke keuze, maar hoe de verschillende trampolines springen is nog belangrijker. Bij een ronde trampoline zit het springpunt in het midden omdat alle veren naar één punt wijzen. Daardoor blijf je op je plek springen en krijg je krachtige sprongen. In tegenstelling tot een ronde trampoline, hebben vierkante en rechthoekige trampolines geen centraal springpunt. Hierdoor bestaat er de kans op een lanceereffect en kun je dus op een andere plek van de trampoline terecht komen. Heel tof als je serieus wilt springen en gave trucs wilt doen. Professionele atleten maken niet voor niks gebruik van een rechthoekige trampoline. Al deze trampoline keuzes zijn gebaseerd op jouw persoonlijke smaak en welke trampoline in jouw achtertuin past. Er is dus niet één beste trampoline en verschillen dus in hoe ze springen. Bezoek samen met je kinderen een showroom, laat ze springen en voelen welke fijner springt.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*