Wat is er te beleven in Noord-Holland?

In Nederland kan je veel leuke dingen doen wanneer je een dagje of zelfs een weekendje erop uit besluit te gaan. Er zijn genoeg mooie dorpjes en leuke steden die je kan gaan bezoeken. Veel leuke activiteiten zijn in de randstad en daardoor blijft het gebied waar mensen komen erg beperkt. In Noord-Holland is Amsterdam bijvoorbeeld het enige gebied dat echt vaak door buitenstaanders wordt bezocht. Hierdoor vergeten veel mensen dat er nog veel meer te doen is in Holland boven Amsterdam. In dit artikel vertel ik daar meer over.

Uitwaaien op het strand

Noord-Holland is aan drie kanten bedekt met water en dit betekent dus ook dat de gehele kust vol zit met mooie stranden en leuke strandtentjes. Het is het perfecte deel van ons land om even lekker uit te gaan waaien en te genieten van het weer. Ook kan je ervoor kiezen om heerlijk te genieten van de zon bij een van de vele strandtentjes.

Ga het water op

Omdat er zo veel water om Noord-Holland is, wordt het echt gezien als een water provincie. Er zijn dus ook veel plekken waar je een boot kan huren. Je kan dit groots aanpakken en met de boot de zee op gaan, maar je kan natuurlijk ook lekker rustig van dorpje tot dorpje varen op de kleine rivieren.

Wandelen en fietsen

Je kunt er ook voor kiezen om lekker te gaan wandelen of fietsen in de mooie natuur. Er zijn veel bijzondere routes die je kunt volgen en zo kom je in gebieden waar je anders nooit zou komen.

Er is dus genoeg te doen in Holland boven Amsterdam. Wil je meer informatie hierover? Neem dan zeker een kijkje op https://indekop.hollandbovenamsterdam.com/.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*