Waarom ook jij een slavenarmband moet hebben

Je kent deze populaire armbanden vast wel; de slavenarmband, ook wel bangle genoemd. Zowel bij de oudere als de jongere generatie zien we deze subtiele en stoere armband steeds vaker terug. Voor veel vrouwen is dit een juweel dat niet in het sieradenkistje mag ontbreken, en wij begrijpen wel waarom! Deze klassieke armband past bij elke outfit en voegt net dat beetje extra toe.

Je kunt de armband op verschillende manieren samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan een armband met quote, een armband met persoonlijke gravure of een set voor vriendinnen. Je shop deze armbandjes in het zilver, goud of rosé goud. De verschillende soorten armbanden zijn geweldig met elkaar te combineren of om met elkaar af te wisselen.

De zilveren bangle, voorzien van een lieve tekst is het perfecte cadeau voor mama’s, zusjes of beste vriendinnen. Ook als moeder-dochter set is de slavenarmband enorm populair. Laat er de namen van de kids, je partner of bijvoorbeeld coordinaten van een bijzondere plek in graveren, helemaal uniek en persoonlijk.

Je merkt het al.. De slavenarmband of bangle heeft dus verschillende voordelen; je draagt je geliefden altijd dichtbij, het is een mooi, persoonlijk en liefdevol cadeautje & het maakt je outfit helemaal compleet. Daarnaast zien we dat er steeds meer soorten slavenarmbanden op de sieradenmarkt verschijnen. Zo kun je gaan voor een subtiele bangle in zilver, goud of rose kleur, een wat stoerdere RVS bangle met persoonlijke gravure ofwel een open armband met losse bedeltjes. Geef de armband nog wat extra betekenis door er een geboortesteentje aan toe te voegen, super persoonlijk!

Sieraden vertellen vaak een verhaal; een uniek en persoonlijk verhaal dat iemand graag met zich mee draagt. De slavenarmband met gravure leent zicht hier perfect voor. Dit bijzondere sieraad wordt straks met veel emotionele waarde van generatie op generatie doorgegeven! Combineer de armband met een subtiel kettinkje of een fijne set oorbellen en je outfit is compleet. Wij zijn alvast om, wat jij?!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*