Video-vergaderen met systeem van Veenman

Video-vergaderen bestaat ​​al langer dan nu, maar er zijn dit jaar meer vergaderingen op internet dan ooit tevoren. Offline vergaderen kan effectief zijn, maar online vergaderen heeft ook veel voordelen. Lees hieronder meer.

Meer dan ooit

Tijdens Covid-19 kunnen we video-vergaderen op de werkvloer niet langer negeren. Om de kans op verspreiding van het coronavirus zo klein mogelijk te houden, werken we zoveel mogelijk vanuit huis. Reistijd is een groot pluspunt. We gaan niet meer naar kantoor, wat elke dag veel tijd scheelt. Bovendien zijn video-vergaderingen productiever dan normale vergaderingen en zullen er minder snel miscommunicaties ontstaan

Naast tijdwinst, bespaart video-vergaderen ook geld. Bijvoorbeeld minder reiskosten, minder vervuiling en minder werkruimte. Bovendien is het veel goedkoper dan telefonie en zowel extern als intern geschikt. Uit onderzoek blijkt zelfs dat de efficiëntie met 94% is toegenomen, terwijl de snellere besluitvorming ook met 87% is toegenomen.

Een investering waard

Lagere reiskosten en dus hoge productiviteit en efficiëntie klinken erg aantrekkelijk. Investeren in een geweldig systeem is dus zeker de moeite waard. Veenman heeft voor elk budget een aantrekkelijk systeem ontwikkeld. Van een groeisysteem waar je klein mee kunt beginnen, tot een systeem dat echt voelt alsof je samen aan tafel zit. Alle oplossingen van Veenman zijn volledig cloud gebaseerd. Dit zorgt voor de hoogste kwaliteit verbinding zonder uw netwerk te belasten. Vraag een gratis brochure aan voor meer informatie over audiovisuele video-vergaderingen.

Audiovisuele middelen van Veenman

Naast Video-vergaderen heeft Veenman nog veel meer audiovisuele middelen voor de zakelijke markt. Ze zijn ook gespecialiseerd in Narrowcasting. Narrowcasting video’s zijn informatieve filmpjes in receptieruimtes. Bedrijven en organisaties gebruiken ze steeds vaker om mensen op de hoogte te houden terwijl ze wachten. Zo’n film moet natuurlijk professioneel worden gepresenteerd en goede inhoud bevatten. Daarnaast biedt Veenman ook interactieve touchscreens en meetingroom solutions. Bezoek Veenman.nl voor meer informatie over audiovisuele middelen voor de zakelijke markt.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*