Verschillende rondreizen door Andalusië

Andalusië
Andalusië

Andalusië is de ware parel van het zuiden van Spanje. Een rijke cultuur met veel zon, bezienswaardigheden en lekker eten. Uitermate geschikt voor een lekkere vakantie dus. Maar waarom zou je je beperken tot één plaats als je ook van alles wat mee kan krijgen? Ga op rondreis door Spanje! Er zijn genoeg dingen te zien en te doen verspreid over Andalusie. Lees er hier alles over!

Flamingo’s spotten

In het nationale park Donana, vlakbij Sevilla, kun je heel leuk flamingo’s spotten. Je kunt ervoor kiezen om via een wandeltocht langs het meer te lopen waar ze zouden kunnen zitten, maar je kunt er zelfs ook voor kiezen om fietsen te huren. Je zult verschillende hoge uitkijkpunten tegen komen waar je goed zicht kan hebben. Let wel op welk seizoen je komt! De flamingo’s zijn er ongeveer vanaf februari tot augustus.

Wandelroutes voor elk niveau

Andalusië kent talloze mooie wandelgebieden door bergen, bossen en mooie dorpen. In de zomer is het vooral aan te raden om in de bergen te wandelen en in andere seizoenen zijn de dorpen ook een echte aanrader. Zo proef je meteen de gastvrijheid van de mensen in de dorpen en kun je tussendoor ook wat lekkere terrasjes meepakken. Een andere leuke ervaring is om een echte herderswandeling te maken. Tijdens deze wandeling loop je mee met een schapenherder die de kudde naar een ander punt probeert te brengen. Hartstikke leuk om een keer meegemaakt te hebben!

Als je de tijd hebt kan je ook Ibiza bezoeken. Dit populaire eiland staat bekend om haar leuke steden en mooie natuur. Dit mag je eigenlijk niet missen!

Mooie steden in de omgeving

Als je van een stedentripje houdt, ben je in Andalusië ook op de goede plek. In de omgeving zijn genoeg leuke, grotere steden te vinden. Denk bijvoorbeeld aan Malaga, Sevilla en Granada. Stuk voor stuk echte authentieke Spaanse steden waar altijd wel wat te beleven valt! Maak dus zeker tijd vrij voor een bezoekje aan een of meerdere van deze steden.

Heb je geen tijd, zin of weinig ervaring om je eigen rondreis uit te stippelen? Geen probleem! Bij Tejeda Travel helpen ze je graag om een reis op maat samen te stellen. Neem gerust eens vrijblijvend contact op.

Wil je meer tips voor een mooie vakantie? Kijk dan op Travelfans.nl

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*