Verhuizen in Amsterdam? Let hier op

Verhuizen is voor veel mensen een leuke bezigheid. Wel verschilt het verhuizen per regio in Nederland. Het is bijvoorbeeld makkelijker om te verhuizen in Friesland dan in Amsterdam kan. In dit artikel leggen we kort uit hoe je het beste kunt verhuizen in Amsterdam, dat valt volgens vele namelijk niet mee, veel lees plezier.

Touw

Je kunt natuurlijk gebruik maken van een touw. In Amsterdam hebben vele flatgebouwen en grachtenpanden een haak waar je een touw aan vast kunt maken. Hierna bevestig je het touw aan de het meubel en haas je je meubelen omhoog. Dit kan natuurlijk lastiger met ladekastjes, let dan op dat je alles goed vastbindt en er geen ladekasten uitschuiven of los komen. Met een touw werken is handig maar je hebt wel wat mensen nodig die aan de touw kunnen trek en het boven weer van je opvangen. Let er wel op dat je dit niet kunt doen met zwaardere meubels zoals koelkasten en banken. Dit kan gevaarlijk worden als het te zwaar is. Hiervoor kan je beter een verhuislift huren waardoor je dit eenvoudig kunt oplossen. Als je van te voren weet dat je een verhuislift nodig hebt dan kan je ook misschien alles met een verhuislift verhuizen en helemaal geen touw gebruiken. Soms heb je voor het touw namelijk best wel wat ruimte nodig die je moet gebruiken wanneer je het touw trekt.

Slim verhuizen

Ook kun je er voor zorgen dat je een aantal grote meubels los haalt en uit elkaar schroeft. Hierdoor verhuis je alleen maar kleine spullen en is een touw bijvoorbeeld niet nodig. Het vervoer gaat dan ook wat makkelijker waardoor je niet perse een grote bus nodig hebt maar je ook je spullen kunt verhuizen met een normale auto of wat nog beter is is een auto met een aanhanger.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*