Veel licht in je huis!

In ons kikkerlandje is er een groot deel van het jaar weinig daglicht. De zon staat laag, en de schaduwen zijn lang. Dit gebrek aan daglicht leidt bij sommige mensen zelfs tot winterdepressie. 

Lichtkoepels creëert sfeer en veel licht

Wanneer uw huis ook wat donker is, denk dan eens aan het installeren van een lichtkoepel. Dit hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Door een lichtkoepel aan te brengen in woonkamer, keuken, of op een bovenverdieping krijgt uw woonkamer een aangename sfeer, en heeft u goed licht om bij het werken. De lichtkoepelprijs hangt af van de grootte, het type glas, of er zonwering op aangebracht is. In combinatie met een sedumdak van Groendaktotaal.nl geeft dit een hele natuurlijke uitstraling!

Lichtkoepels verminderen binnenkomend geluid

Wees niet bang dat er meer geluid uw huis binnenkomt met de lichtkoepel, het tegenovergestelde is het geval. Onze lichtkoepels verminderen binnenkomend geluid van verkeer met 35 tot 38 decibel.
Warmte-isolatie: Geïsoleerde koepels zijn meestal twee keer zo isolerend dan gangbare dubbelschalige lichtkoepels.
Wilt u wel meer licht, maar niet meer zonwarmte binnen in de zomer? Zonwerend glas laat het zichtbare licht goed binnen, maar weert de niet-zichtbare warmtestraling. 

Lichtkoepel prijs en kwaliteit verhouding

De waterdichtheid van lichtkoepels is getest door het SGK door grote hoeveelheden water gedurende lange tijd, en onder over- en onderdruk, over de lichtkoepels te laten lopen. Ze blijken onder alle omstandigheden volledig waterdicht te zijn. Doordat de koepels onder een kleine hellingshoek zijn geplaatst, stroomt regenwater er vanaf, waarbij ze vanzelf gereinigd worden. Lichtkoepel prijs kwaliteit verhouding is dus uitstekend te noemen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*