Vakantie met je hond in Nederland | tips en suggesties

Wil je op vakantie met je hond in Nederland? Op deze pagina hebben we een aantal tips en suggesties voor honden vakanties.  Nederland is een echt leuk honden vakantie land. De mogelijkheden om op stap te gaan met je huisdier zijn legio. Het enige wat je hoeft te doen is een leuk vakantiehuisje te huren in een wandelgebied waar honden mogen loslopen. Een vakantie met je hond aan zee is natuurlijk ook een optie. Met name Zeeland en Zuid-Holland zijn zéér aantrekkelijk.

Tips voor op vakantie gaan met je hond in Nederland.

Of je nu een weekendje met hond in Nederland wilt boeken of langer op vakantie wilt gaan, de volgende tips maken het boeken van een leuk honden vakantiehuisje of honden bungalow een stuk eenvoudiger. Tip nummer één. Boek je vakantie met hond via een echte honden vakantie website. Eentje waar ze gespecialiseerd zijn in honden vakanties. Boek ook je weekendje weg met hond in Nederland hier. Je hebt dan een groter kans dat je een echt hondvriendelijke accommodatie zoekt. Eentje met losloop gebieden voor honden in de omgeving bijvoorbeeld. Een tweede tip is om een honden bungalow op één van de honden vakantieparken van Landal te boeken.

Honden bungalows op de Landal bungalowparken in Nederland.

Op de meeste bungalowparken van Landal GreenParks in Nederland zijn honden méér dan welkom. Deze hondenbungalows hebben allemaal een grote tuin en per accommodatie zijn1 á 2 huisdieren toegestaan. Een bijkomend voordeel van een weekendje met hond bij Landal boeken, is dat alle parken over een restaurant, zwembad en speeltuin beschikken. Dat maakt een en ander ook aantrekkelijk voor een weekend met hond en kinderen. Daar komt bij dat de parken altijd in een groene omgeving liggen. Dat maakt een vakantie met je hond in Nederland extra aantrekkelijk.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*