Urban Nails bij Alina Hoyo

Glitters, folie en blingbling: dat is waar Urban Nails voor staat. Urban Nails heeft innovatieve nagelproducten die met de huidige nageltrends meegaat en een groot assortiment aan glitters, kleuren en andere nagelproducten aanbiedt. Genoeg keuze om jouw nagels er de rest van je leven prachtig uit te laten zien!

Op de webshop bieden zij een selectie aan van de producten van Urban Nails. Het assortiment is een goede aanvulling op de producten van Ugly Ducking Nails en zeker waard om eens doorheen te scrollen.

Over Urban Nails

Urban Nails is een Belgisch merk dat gespecialiseerd is in hoge kwaliteit nagelproducten. De collectie van Urban Nails bestaat voornamelijk uit acryl en gellak, maar het assortiment wordt steeds uitgebreid met de nieuwste trends. Ook zijn er aanvullende verzorgingsproducten en nail-art producten.

Urban Nails volgt de nieuwste trends binnen de wereld van nail-art om up to date te blijven en te innoveren.

Urban Nails Producten

Alinahoyo.com heeft een groot assortiment aan Urban Nailsproducten. We lichten er enkele toe:

  • Rubber Base

Een dikke basisgel die makkelijk aan te brengen is. Met deze basislak heb je geen probleem met hechten. Deze lak is te gebruiken als basis, maar hij is ook prachtig om zo te gebruiken. Urban Nails Rubber Base komt in de edities Clear, Natural, Pink, Peach, Milky White en Shimmers.

  • Chroom Pigmenten

Met deze lak creëer je een chroomglans die je in je nagellak kunt poetsen nadat deze is aangebracht. Hij werkt het beste op donkere kleuren zoals zwart of donkergrijs.

  • Charms

Een leuk extraatje om metaal in je nagels te verwerken.

  • Nagelriemolie

Olie om je nagels te verzorgen. Dat is zeker geen overbodige luxe!

  • Spider Gel

Met deze gellak kun je superfijne laagjes aanbrengen om de allermooiste designs en nail-art te creëren.

  • Top Coats

Top coat voor extra glans.

  • Vloeistoffen

Hier vind je ontsmettingsalcohol en Magic Prep.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*