Toe aan een nieuwe auto? 3 redenen om te kiezen voor private lease

Natuurlijk is het belangrijkste van een auto dat hij je veilig en betrouwbaar van A naar B brengt. Maar zeg nou zelf, een auto moet er ook een beetje leuk uitzien. En een nieuwe auto rijden zou helemaal fijn zijn. Misschien heb je geen budget voor een splinternieuwe auto. Maar er zijn meer opties. Je kunt een auto huren of kopen, maar ook private leasen. Waarom je dat zou doen? We geven je hier 3 redenen om te kiezen voor private lease.

  1. Je betaalt per maand

Een nieuwe auto kopen kost veel geld. Door een auto te leasen omzeil je dat probleem. Je betaalt maandelijks een vast bedrag en in ruil daarvoor heb je een nieuwe auto op de stoep staan die je zowel zakelijk als privé mag rijden. Je hebt dus niet in één keer een enorme investering waar je jaren voor moet sparen, maar betaalt gewoon maandelijks een vast bedrag. Dat is lekker overzichtelijk en houdt de schade in je portemonnee binnen de perken.

  1. Je rijdt een splinternieuwe auto

Ga je op zoek naar de beste private lease deal dan zul je al snel zien dat de ene auto nog harder glimt dan de andere. Dat klopt, met private lease kun je een gloednieuwe auto rijden! Je hoeft niet meer op zoek naar een betaalbaar tweedehandsje, omdat je kosten nu gespreid zijn over meerdere jaren. Dat is niet alleen heel leuk, maar ook extra veilig. Nieuwe auto’s zijn uitgebreid getest en voorzien van de recentste snufjes op veiligheidsgebied. Voor veel fijne én veilige kilometers.

  1. Je hoeft nergens meer aan te denken

Met private lease is alles voor je geregeld, lekker overzichtelijk! Jij betaalt elke maand een vast bedrag en je zorgt zelf voor de brandstof van je auto. Maar verder is alles voor je geregeld. Het onderhoud aan je auto, nieuwe banden bij de wisseling van seizoenen, reparaties en zelfs pechhulp zijn inbegrepen bij private lease. Je wegenbelasting is over het algemeen ook meegerekend in je maandbedrag en dat geldt ook voor een all-risk verzekering. Je hebt nergens meer omkijken naar, wel zo fijn.

Je ziet het, deze 3 redenen maken het wel heel aantrekkelijk om te kiezen voor private lease. Duik eens in de opties die er voor jou zijn en wie weet geniet jij binnenkort ook elke dag weer van de luxe van een eigen, nieuwe auto op de stoep. Veel rijplezier!

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*