Titel: Roadshows, je kunt er niet omheen

vipbus

Een feest of bedrijfsevent organiseren? Huur een Roadshow bus voor een spectaculair effect.  Zowel uw gasten, als bezoekers van uw event zullen deze dag absoluut niet vergeten. U zorgt, kortom, voor een onuitwisbaar effect met de inzet van een Roadshow bus van ABC Specials!

Wat maakt de luxe bus zo bijzonder?

Een Roadshow bus is een opvallende verschijning: deze ultra luxe touringcar wordt voorzien van uw huisstijl, of reclamebelettering, om het event extra kracht bij te zetten. Een gewone touringcar bus komt niet in de buurt van een Roadshow bus van ABC Specials; de luxe bussen van dit bedrijf zijn compleet anders ingedeeld en aangekleed dan iedere andere bus. Zo zijn er loungeseats, bekleed met kalfsleder, welke tegenover elkaar staan in plaats van in rijen te zijn ingedeeld. Hieronder leest u wat u nog meer kunt verwachten!

Zakelijk verhuur

Uw product promoten? Een presentatie houden in waanzinnige luxe, samen met uw zakenrelaties? Verras uw gasten met een bedrijfspresentatie in de Roadshow bus. TV-schermen zijn aanwezig, multimedia, wifi en catering. Alles kan ingezet worden, evenals buitenreclame, om uw dienst/product op ongekende wijze te presenteren. Informeer op de website naar de verrassend voordelige mogelijkheden!

Particulier verhuur

Mag uw feest knallen, of wilt u nu juist op gepaste wijze invulling geven aan uw feest? Ieder type feest behoort tot de mogelijkheden. Optioneel kunt u een daverend feest organiseren, in alle aanwezige luxe, waarbij u kunt rekenen op een lasershow, stoomstoten, multimedia & geluidsinstallatie, vlammenwerpers … en nog veel meer.

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*