Tips voor je vakantie naar Griekenland

Griekenland, het land van de vele eilanden en de lekkere warme zon. De souflaki en de andere Griekse gerechten waarvan je mond al vol loopt als je eraan denkt. Maar wat zijn nu de beste tips en hotspots voor je reis naar Griekenland? In deze blog vind je alle mogelijkheden om je vakantie naar Griekenland zo goed mogelijk te benutten.

 

Hoe boek ik goedkoop mijn tripje naar Griekenland?

Een tripje naar Griekenland, dat wilt toch iedereen. Zeker wanneer je ook voor de laagste prijs daarheen kunt vliegen! Wanneer je bij kleinschalige accommodaties gaat kijken kun je meestal de beste prijs vinden voor jou reis naar Griekenland.

De mooiste Griekse eilanden voor jouw vakantie

Griekenland is het land met veel schitterende eilanden met elk haar eigen karakter en uitstraling. Hierdoor hebben we een aantal Griekse eilanden gekozen die je gezien moet hebben op je tripje naar Griekenland.

 

Corfu

Corfu staat onder andere bekend om haar schitterende stranden. Daarnaast is het eiland ook erg mooi. Een van de must-do’s in Corfu is het doen van een eiland tour. Hiermee kom je achter alle secret spots van het eiland en kom je op elk schitterend hoekje van dit eiland.
Plekken waar je geweest moet zijn in Corfu zijn: Paleis van keizerin Sissi, Corfu-stad.

Het paleis van keizerin Sissi ligt tussen de bergachtige gebieden door. Vlakbij het de stranden en het dorpje Paleokastritsa.

 

Paxos & Anti-Paxos

Corfu is je startpunt voor je reis naar Paxos en Anti-Paxos. Dit doe je uiteraard met de boot. Paxos is een klein eilandje wat je te voet kunt ontdekken en even rond kunt wandelen. Bij Anti Paxos is het eigenlijk idem. Het eiland is erg klein en meestal leggen boten hier aan om een zwem- en snorkelstop te doen. Dit is dan ook een aanrader om te doen wanneer je een van de twee eilanden gaat bezoeken.

 

Parga

Parga is een stuk dat vastligt aan het vasteland van Griekeland. Dit wordt samen aangeboden in een pakket meestal met Paxos en Anti Paxos. Parga is een plekje met uiteraard veel water maar ook schitterende huizen. Het is met de voet te bewandelen en je zult versteld staan van de schitterende omgeving van Parga.

 

Peloponnesos

Het schiereiland ligt niet ver van Athene. Wanneer je houdt van natuur, cultuur, rust en niet te veel toerisme dan is dit zeker een plekje waar jij geweest moet zijn. Vlakbij Peloponnesos ligt Nafplion. Een erg leuk plekje wat vergelijkbaar is met Peloponnesos.

 

We hopen met deze plekken je geholpen te hebben om toch naar Griekenland te gaan. Overtuigd? Het is zeker de moeite waard!

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*