Tips voor je nieuwe badkamer

Tips voor je nieuwe badkamer

Is je badkamer verouderd? Of gewoon toe aan een nieuwe? Een nieuwe badkamer is superleuk! Nu kun je de badkamer helemaal naar smaakmaker tot een ware oase van rust. Maar hoe zorgt je ervoor dat je badkamer zo functioneel mogelijk is en je er zo lang mogelijk van kunt genieten? Wij geven je graag wat tips!

Topkwaliteit witgoed

In de meeste huishoudens in Nederland staan de wasmachine en droger in de badkamer. Dit is dan ook een belangrijk onderdeel van de badkamer en onze eerste tip. Kies meteen goede kwaliteit witgoed. Door nu voor goede kwaliteit te kiezen, hoef je daarna jaren niet meer na te denken over het wassen van je kleding. Goede kwaliteit vind je door te letten op merken en ze te kopen bij een betrouwbare winkel zoals Eldi.be. Op deze manier hoeft topkwaliteit ook geen gat in je bankrekening te betekenen. Je kunt zelfs een design maken waarbij je de wasmachine inbouwt in een badkamer meubel. Onder de wastafel bijvoorbeeld. Op deze manier wordt het helemaal onderdeel van het ontwerp of kun je het apparaat mooi weg werken.

Volg de trends NIET

Trends zijn heel erg leuk. Waarschijnlijk zijn er veel opvallende designs die je nu helemaal fantastisch vindt. Maar denk even kritisch na over hoe je dat idee over 5 jaar gaat vinden, of over 10 jaar? Bij twijfel houd je de kern van je ontwerp lekker neutraal, basic en tijdloos en kun je trendy doen met de aankleding. Een leuk kastje, een grote plant een trendy badmat. Allemaal dingen die je makkelijk kunt vervangen zodra je erop uitgekeken bent.

Gebruik een online badkamer planner

Omdat het indelen van een badkamer erg lastig kan zijn en compleet afhankelijk is van de beschikbare ruimte kunnen we hier geen hele specifieke tips over geven. Wat in de ene ruimte goed werkt, kan in een andere ruimte misschien niet. Daarom is onze tip voor het bepalen van de perfecte indeling het gebruiken van een online planner. Er zijn een hoop van dit soort programma’s gratis te vinden online. Zo kun je een aantal inrichtingen uitproberen en visualiseren.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*