Tips bij laser ontharen

laser ontharen

Als u  laser ontharen overweegt, loont het om u goed in te lezen. Ik weet dat het gemakkelijk is om meegesleept te worden door de belofte van een stoppelsvrij leven, maar het is o zo belangrijk om eerst de feiten (en bijwerkingen) te lezen – om er zeker van te zijn dat de behandeling geschikt voor u is. Een aantal punten op een rijtje.

Maak u klaar om serieus na te denken over de zon

Uw therapeute zal u adviseren wat het beste voor u is, maar mogelijk moet u voor en na de behandeling zoveel mogelijk zonnebaden en blootstelling aan de zon vermijden. Ook als u een kleurtje hebt, moet u wachten tot deze vervaagt voordat u met uw behandeling kunt beginnen. Nogmaals, uw therapeute zal u informeren over aanstaande vakantiedagen om ervoor te zorgen dat u geen vakantie krijgt die de timing van uw volgende afspraak kan beïnvloeden.

Laserbehandeling kan in sommige gevallen meer groei veroorzaken

Het is waar, bepaalde soorten haar kunnen worden gestimuleerd om langer en dikker te worden. Maar maak je geen zorgen, als haar niet geschikt is, zal uw therapeut u dit laten weten.

Het kan nodig zijn om uw schoonheidsregime te veranderen en producten

Scrubs, glycolzuur en retinol crèmes moeten 2 dagen voor en na de behandeling worden vermeden. Het wordt verder aanbevolen dat u voor een periode van 2 weken vóór en na de laser chemische peelings vermijdt en op dezelfde manier moet u 1-2 weken wachten voordat u nepbruin gebruikt.

Laser ontharing heeft meer dan een voordeel

Laser kan helpen bij irriterende ingegroeide haartjes. “Naast een helderdere, gladdere huid en permanente haarreductie, heeft  laser ontharing ook voordelen zoals helpen om ingroeiende haartjes en minder irritatie van de huid. Dit komt omdat de behandeling het haar stimuleert om recht te groeien, “zegt laser therapeute Janine van Dijne.

Je kunt het haar niet plukken, verven of waxen

Plukken, harsen en bleken belemmert het proces. Als je tijdens het hele proces haarloos wilt blijven, ga dan in plaats daarvan naar de scheerroute. Je hebt deze tips nodig om elke scheerbeurt echter langer te laten duren.

Het werkt op alle huidtinten

Het haar hoeft alleen maar donker genoeg te zijn om de laser te tekenen.

Misschien moet je teruggaan voor een aanvullende behandeling

De meeste mensen melden een permanente vermindering van 90% in de haargroei, maar fluctuerende hormonen kunnen het haar terug laten groeien.

Laser ontharen geschikt voor iedereen

Ook al lijkt het een gevaarlijk proces met een laser. In werkelijkheid valt het allemaal mee, en zeker de pijn. Het resultaat maakt dat u graag nog een behandeling wilt. Voor het gemak hebben we de beste laserbehandeling centra op een rijtje gezet.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*