Tastbare herinnering aan de tijd met je pasgeboren baby

Hoera, de baby is geboren! Bij het zien van het kleintje voel je alleen maar intens geluk en je bent ontzettend trots. Je wil niks liever dan je kleintje aan de hele wereld te laten zien. Daar is iets heel moois voor uitgevonden: kraamvisite. Helaas kost een bevalling erg veel energie en kracht, waardoor je niet overal bij kan zijn. Jij als kersverse moeder moet ook veel rusten, dus een huis vol visite is niet de meest ideale plek om de hele dag in te verblijven. Je wil echter niks missen van de visite en je wil weten wat iedereen van je kindje denkt. Daar is iets heel moois voor bedacht. Je kan namelijk een boek voor de kraamvisite kopen.

Leuk voor de ouders

Dit boek is te vergelijken met een soort vriendenboekje dat we vroeger allemaal hadden. In een kraambezoekboek staan vragen als: hoe ken je mijn mama en papa, hoe lang ken je ze al, dit heb ik gekregen, wat zijn wij van elkaar en wat is jouw wens voor mij? Dit is een kleine greep van de vragen die beantwoord kunnen worden. Dit is een leuke manier om te bewaren wie allemaal op kraambezoek is geweest en wat je relatie is met diegene. Als ouder is dit geweldig om jaren later nog eens terug te kunnen kijken. De tijd met je baby vliegt voorbij, maar zo heb je er toch nog een tastbare herinnering aan.

Leuk voor het kind

Voor het kind is het ook leuk om later op terug te kunnen kijken. Vooral als de baby inmiddels volwassen is geworden. Zo zie je wie op dat moment belangrijk waren in het leven van je ouders en wie daar nu nog van over is. Ook kan je lezen wat iedereen jou als pasgeboren baby wenste en wat daarvan uit is gekomen. Een kraambezoekboek is dus geweldig om te hebben als je een pasgeboren baby hebt. Het zorgt voor veel tastbare herinneringen.

Leuk als cadeau

Een kraambezoekboek is ook leuk om cadeau te geven aan een stel dat zwanger is. Waarschijnlijk denken ze er zelf niet aan om een dergelijk boek te kopen, omdat het niet heel bekend is. Wel is het fantastisch om te krijgen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*