Tandarts Rijswijk: waar moet je op letten bij tanden bleken?

Als je je tanden wilt laten bleken, dan kun je hiervoor terecht bij een tandarts kliniek. Er zijn ook onafhankelijke bedrijven die tanden voor je kunnen bleken, toch is het altijd beter om dit in een vertrouwde omgeving te doen met mensen die jarenlang gestudeerd hebben om tandarts te worden. Waar moet je op letten bij tanden bleken?

Welke tint

Welke tint wil je hebben? Het is niet zo dat je gelijk een giga witte glimlach kunt krijgen. En de vraag is ook of je dat wel zou willen! Als je te witte tanden hebt, dan kan het er erg nep uitzien. Zorg er dus voor dat je kijkt wat bij jou zou passen. Een voordeel als je naar de tandarts gaat voor deze ingreep, hij of zij zal je altijd goed advies kunnen geven. 

De tandarts kent je achtergrond

Een ander voordeel is dat de tandarts je achtergrond kent. Hij of zij weet precies welke ingrepen je gehad hebt en of het wel verstandig is om een bleekbehandeling te ondergaan. Je hebt liever iemand die je serieus neemt en kijkt naar je situatie, dan iemand van een kliniek die geen toegang heeft tot jouw informatie, toch?

Verwachtingen scheppen

Ook kan de tandarts een helder beeld schetsen van wat je kunt verwachten na de ingreep. Vaak is het zo dat tanden bleken in meerdere stappen wordt gedaan. Zo kan het proces goed in de gaten worden gehouden en is het ook minder vermoeiend voor jezelf om urenlang in die stoel te zitten en te wachten. Een tandarts zal je een eerlijk antwoord kunnen geven op de duur van de behandeling en wat het resultaat zal zijn. Zo weet jij waar je aan toe bent en kan de tandarts zijn of haar werk goed uitvoeren! 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*