Spanning over het schoolseizoen

Scholen zijn sinds gisteren weer geopend want de zomervakantie is officieel voorbij. De maand september is de maand dat mensen weer aan de slag gaat met het herpakken van werken. Ook gaat weer de herfst beginnen oftewel het wordt weer kouder buiten en gaat veel regenen.  Daardoor maken de meeste ouders zich nu al zorgen, omdat bij veel scholen kinderen weer normaal naar school gaan.Op afstand houden van elkaar zal weer extra op moeten worden gelegd en daarbij ook je handen regelmatig desinfecteren.

Ondanks wat kan worden gezien als weer een spannende periode is het voor kinderen ook weer een aangenaam, want na lange tijd wachten gaat het sportseizoen weer beginnen. Van de buiten sporten zoals honkbal en voetbal tot de binnensporten badminton en basketbal is alles weer mogelijk, maar met veel bijgekomen regels.Een voorbeeld is dat er nu maximaal 6 mensen per moment in de kleedkamer aanwezig mogen zijn.
Er mag ook niet meer gedoucht worden in de kleedkamers.

Bij Basketbal: teams, staf, toeschouwers en scheidsrechters die per auto naar de wedstrijd reizen houden rekening met de geldende richtlijnen van het RIVM. Je kan in de auto zitten met mensen uit een ander huishouden. 

Dan is het advies een mondkapje te dragen. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen mondkapje te dragen. Ook wanneer personen tot eenzelfde huishouden horen, hoeft er geen mondkapje gebruikt te worden.
Bij zo’n contactsport op het veld heb je als achterliggende gedachte toch om elkaar zo min mogelijk aan te raken.

Als bescherming op het veld zijn de Under Armour Basketbalschoenen een goed alternatief. Of je nou links, rechts, een schijnbeweging maakt of iemand passeert bij deze schoenen met massief rubberen zool en visgraatprofiel weet je zeker dat het een juiste toevoeging is voor dit seizoen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*