Soorten nagelproducten

In principe zijn er vier verschillende soorten nagelproducten die je op je nagels kunt aanbrengen. Dit zijn Acryl nagels, Gel nagels, Gellak en Nagellak. Ieder van deze producten heeft zijn voor- en nadelen. Wij zetten ze hieronder voor je uit. Alle producten zijn je te koop bij de nagelgroothandel.  

Acryl nagels

Acryl nagels zijn heel geschikt om je nagels te verlengen en te verstevigen. Het zorgt ervoor dat je nagels sterker worden en een mooie afwerking krijgen. Daarnaast drogen Acryl nagels snel en bestaat het product uit poeder en vloeistof.

Gel nagels

Gel nagels is net zoals Acryl nagels zeer geschikt om de nagels te verlengen en te verstevigen. Je nagels worden hierdoor flexibeler, sterken en krijgen een natuurlijke look, daarnaast staan Gel nagels erom bekend dat ze geurloos zijn. Er is wel een nadeel, er is een UV-lamp nodig om je nagels te drogen. De structuur van de nagels bestaat uit een gelsubstantie en wordt voornamelijk door nagelstylisten gebruikt, omdat het moeilijk aan te brengen is.

Gellak

Gellak is zeer geschikt om gebruikt te worden als nagellak. Het zorgt voor stevige, mooie nagels en blijft tot wel 2 weken zitten. Gellak is geurloos en stevig, je hebt echter wel een UV-lamp nodig om de nagels te drogen. Dit is hetzelfde als bij de Gel nagels. Gellak wordt ook voornamelijk door nagelstylisten gebruikt, omdat de lak moeilijk aan te brengen is. Net zoals Gel nagels, bestaat Gellak uit een gelsubstantie.

Nagellak

Ten slotte de nagellak, het wordt gebruikt als nageldecoratie. Nagellak blijft voor ongeveer 1 week zitten en zorgt voor mooie en gedecoreerde nagels. In tegenstelling tot Gellak en Gel nagels, heb je geen UV-lamp nodig om de nagels te laten drogen. Nagellak droogt snel in de lucht. Het product heeft echter wel een sterke en vaak onaangename geur. Het is een vloeibare substantie die je aan moet brengen door middel van een kwastje. Het is eenvoudig aan te brengen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*