Sokken voor heren stijladvies najaar 2018


Ditmaal gaan we het hebben over een ondergewaardeerd kledingstuk. De sok. Veel mannen in Nederland doen maar wat op dit vlak. Ze lopen de lokale Action of Zeeman binnen en pakken het eerste beste exemplaar. Dit is een doorn in mijn oog kan ik je vertellen. Vandaar dat ik hier vandaag een artikel aan ga wijden hoe het wel heurt.

En hoe heurt het nou eigenlijk, herensokken voor de stijlvolle modebewuste man van 2018. Dit najaar blijven de essentials zoals effen zwarte sokken een fundament. Indien je nog niet een paar of 10 effen zwarte sokken bezit, dan moet je hier echt werk van gaan maken. De enige criteria zijn niet effen of zwart, kijk ook naar het materiaal. Is het materiaal hoogwaardig? Zijn de sokken naadloos. Online of uit China met Aliexpress vind je vaak van die lage kwaliteit sokjes met voelbare naden. Dat is echt een crime om te dragen. Qua materiaal voor dit najaar is merinowol een geweldige keuze en ook voor de winter overigens. Merinowol is misschien wel het beste sokken materiaal dat er is. Alleen in de zomer is het misschien net wat te heet voor merinowol.

-> Zie hier top kwaliteit merinowol sokken heren bij Hemdvoorhem

Voor mannen die wat meer durven zijn dit najaar ook kniekousen een goede optie. We zien steeds meer mannelijke beroemdheden met deze extra lange sokken. Zo heb ik Leonardo di Caprio, Cristiano Ronaldo en Mark Rutte al kunnen zien met kniekousen in het openbaar. Kniekousen kunnen dus weer bij mannen, en indien je voorop wilt lopen doe je er goed aan een paar te kopen. Lekker warm ook voor dit najaar en de winter.

-> Overzicht stijlvolle kniekousen heren bij Hemdvoorhem

Een model dat ik wil uitlichten is Falke Airport. Deze bestaan voor ongeveer 2/3 uit merinowol en zitten daardoor heerlijk. Je wilt ze bijna niet meer uitdoen kan ik jou op de hart drukken uit ervaring.  

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*