Reiki cursus volgen

Reiki cursus

Wil je jouw leven graag inzetten als instrument voor anderen? Voel je in jou de behoefte om universele levensenergie door te geven aan je omgeving? Dan is een reiki cursus zeker iets voor jou. Bij ZoMa Opleidingen volg je een reiki cursus die aansluit op jouw wensen en verwachtingen. Wat is de meerwaarde van zo’n cursus, wat leer je er en hoe kun je dit inzetten in je eigen omgeving?

Wat leer je tijdens een reiki cursus?

Reiki kent drie verschillende graden en daarom zijn er bij ZoMa Opleidingen 3 verschillende cursussen te volgen. Cursus 1 kun je ook wel zien als een soort inwijding, terwijl cursus 2 en 3 een stuk dieper ingaan op de materie. Uiteraard leer je hoe jij levensenergie kunt inzetten bij jezelf en je omgeving. De cursussen worden ook wel vergeleken met een kraan die steeds verder wordt opengezet. Uiteraard zorgt dit voor een betere straal en dus ook meer levensenergie.

Welke meerwaarde heeft het?

Reiki heeft een positieve uitwerking op zowel jezelf als anderen. Je leert je energie op juiste wijze te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat je beter in je vel zet, pijn afneemt en emotionele blokkades worden opgeruimd. Uiteraard kun je dit ook toepassen bij anderen. Dit realiseer je onder meer door het starten van een eigen praktijk in reiki en reiki behandelingen te geven.

Start een praktijk als reiki therapeut

Heb jij diverse reiki cursussen gevolgd en ben je toe aan het zetten van een nieuwe stap? Dan kun je ook overwegen om zelf als reiki therapeut aan de slag te gaan. Hiervoor kun je bijvoorbeeld ook de Reiki Master opleiding volgen of die van Holistisch Therapeut. Er zijn diverse mogelijkheden om jouw talenten in te zetten voor anderen. Schrijf je vervolgens in bij de Kamer van Koophandel en je eerste onderneming in reiki is een feit.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*