Poloshirts het perfecte shirt voor de zomer

polo shirt collectie

De Poloshirts zijn terug van weggeweest. Ze zijn allang niet meer een kledingstuk voor brave schooljongens en rijke lui op de golfbaan, al worden ze daar nog wel vaak mee geassocieerd. Dat hoeft helemaal niet. De Poloshirts zijn de juiste perfecte shirts voor de zomer én ook nog eens super veelzijdig. Stijlvol, sportief, sexy. Het kan allemaal met deze prachtige Poloshirts. Maar je moet het wel goed doen…

Verschillende categorieën poloshirts

Over het algemeen kun je poloshirts onderverdelen in twee categorieën, jersey en pique. De jersey polo is extreem casual en is qua stof vergelijkbaar met een T-shirt. De mouwen van deze poloshirts zijn vaak omgezoomd en zitten zo nonchalant en ietwat los om je armen. Dit in tegenstelling tot de pique variant, die vaak een nauwsluitende elastieken, geribbelde of plain band aan het uiteinde van de mouwen heeft zitten. De pique poloshirts zijn wat formeler en worden vaak gemaakt van een grof breisel, waardoor de structuur duidelijk zichtbaar is. Deze poloshirts zijn een stuk gekleder en netter dan een jersey variant.

Combineren van poloshirts

Poloshirts werken eigenlijk met bijna alles. Dat is ook het leuke van een poloshirt. Je kunt ‘m zowel up- als downgraden. Ga jij voor een nonchalante, casual look? Combineer deze dan bijvoorbeeld met een jeans of korte broek en maak het af met een paar toffe sneakers. Ook kun je hier voor een poloshirt met een printje kiezen. Heeft een stijlvolle outfit toch meer jouw voorkeur kies dan voor een chino (kan zowel kort als lang) en draag er bijvoorbeeld een paar loafers onder. Het kan allemaal.

Inmiddels overtuigd dat een poloshirt niet in jouw kast mag ontbreken?  Ben je op zoek naar een stoer modelletje, houdt bovenstaande tips in je achterhoofd en jij rockt die polo gegarandeerd!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*