Personal training is echt iets voor jou!

In dit artikel ga je ik je haarfijn uitleggen waarom personal training voor iedereen is. Ik ben een personal trainer uit Delft. En ik doe wat ik het allerleukste vind: personal training geven! Omdat ik het leuk vind kan ik jou naar een hoger niveau helpen, benieuwd hoe? Lees dan snel verder! 

Motiveren

Voor veel mensen is motivatie het grootste probleem, en dat herken ik als geen ander. Ook ik vind het soms moeilijk om ‘s morgens uit bed te komen en motivatie op te brengen om weer aan de slag te gaan. Toch lukt het me altijd. Zeker met betrekking tot sporten. En daar ga ik jou bij helpen. Het is namelijk heel menselijk om hier hulp bij te zoeken. Je kunt niet alles alleen. Ik help je met het opbouwen van structuur in je trainingsritme en ik motiveer je om een gezonde levensstijl aan te nemen.  

Schema’s op maat 

Ik heb natuurlijk geleerd voor mijn vak, en daarom kan ik goed inschatten wat jij nodig hebt om je doel te behalen. Deze informatie is bijvoorbeeld al veel specifieker dan informatie die je op internet kunt vinden. Het voordeel is dat het schema voor jou en voor jou alleen is opgebouwd. 

Doelen stellen

Het stellen van doelen is heel belangrijk als we samen aan slag gaan. Zo kunnen we samen ergens naartoe werken! De doelen worden afgestemd op jouw wensen en behoeften. Dat kan natuurlijk van alles zijn. Misschien wil je afvallen of misschien wil je spiermassa opbouwen. Of misschien wil je wel je conditie en kracht verder opbouwen om beter in je eigen sport te worden. Het is allemaal mogelijk. 

Je kunt ook contact met mij opnemen via de website of via Facebook.  

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*