Op zoek naar een leuke sport in Utrecht?

Op zoek naar een leuke sport in Utrecht?

De sportscholen zijn weer een tijdje open dus we kunnen weer echt aan de slag. Veel mensen hebben na het openen nog even afgewacht, maar er is nu geen excuus meer om geen sport op te pakken. Mar wat zijn de opties? Vandaag kijken we naar wat leuke sport opties, specifiek in Utrecht.

Fitness

De sportschool blijft ongekend populair. Maar waar moet je zijn voor fitness Utrecht. Er is een groot aanbod aan sportscholen in het hele land, dus ook in deze stad. Zelf heb ik goede ervaringen met all inn fitness utrecht. Ten eerste kun je deze sportschool een hele week gratis uitproberen in plaats van maar één dag of één lesje. Zo kun je echt een goed beeld krijgen voor je een abonnement afneemt. Daarnaast bieden ze enorm veel leuke en motiverende programma’s en bieden ze ook personal training aan. Zo denk ik dat er voor iedereen wel wat leuks bijzit waardoor ze met zin en motivatie naar de sportschool zullen gaan. Cardio, kracht of werken aan specifieke doelen is allemaal mogelijk hier.

Spinning

Dit is echt een sport die ik eigenlijk alleen op tv en in films zag tot ik Rocycle voorbij zag komen. Rocycle biedt gezellige en energieke spinning lessen aan. Onder begeleiding van een gezellige instructeur of instructrice en met een motiverend muziekje op de achtergrond kun je alles geven op de spinningfiets. Deze work out is vooral gericht op cardio, maar door de sfeer en de energie tijdens deze work out krijg je een enorme energieboost.

Hardlopen

Dit kan natuurlijk op elke locatie maar daarom past het juist goed in dit rijtje. Utrecht heeft enorm veel leuke parken om doorheen te rennen en andere leuke routes. Ook als je en stukje buiten Utrecht gaat kun je de meest interessante routes vinden. Voor een echte uitdaging probeer je eens door de soesterduinen te rennen!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*