Op zoek naar een camperspecialist in het noorden? Bosma Campers

Ben jij op zoek naar een camperspecialist in het noorden van het land? Dan ben je bij Bosma Campers aan het juiste adres. Als camperexpert kan Bosma Campers je op allerlei manieren van dienst zijn. Wij hebben voor je op een rijtje gezet wat Bosma Campers voor jou kan betekenen.

Camperverkoop, camperinkoop

Bosma Campers is dé camperspecialist in het noorden van het land. Als allround camperbedrijf kan je bij Bosma Campers terecht voor allerlei soorten diensten. Zo vind je in hun uitgebreide showroom allerlei soorten en maten campers, kun je bij hen terecht voor de inruil van jouw huidige camper en kunnen zij jou helpen met het verkopen van jouw huidige camper door verkoopbemiddeling. Alle campers van Bosma zijn scherp geprijsd en voldoen aan alle eisen op het gebied van comfort en veiligheid. Ze worden aangeboden tegen een meeneemprijs, maar kunnen ook gecombineerd worden met een afleveringspakket. Bosma Campers heeft jarenlange ervaring op het gebied van campers en is hét adres in het noorden van het land waar je terecht kunt voor een goedkope tweedehands camper waar je de allermooiste reizen mee kunt maken.

Camperbouw

Ben jij al een aantal jaren op zoek naar een camper maar kan je er niet één vinden die aan al jouw eisen voldoet? Dan kan je er ook voor kiezen om een camper te laten bouwen. Door een gewone bestelbus om te laten bouwen tot camper kan jouw camper helemaal naar wens worden ingedeeld. Zo kan je zelf bepalen welke bus het meest geschikt is, voor hoeveel mensen de camper moet worden gemaakt en welke indeling voor jou het meest efficiënt is. Wil jij de camper van jouw dromen laten bouwen? Dan ben je bij Bosma Campers aan het juiste adres.

Camperwerkplaats

Bosma Campers is niet alleen hét adres in het noorden van het land waar je terecht kunt voor een nieuwe camper of de inruil/verkoop van jouw huidige camper, dankzij hun eigen camperwerkplaats zijn zij ook hét adres in de regio voor allerlei reparaties aan jouw camper. In de werkplaats kun je terecht voor diverse reparaties, aanpassingen en onderhoudsbeurten. De ervaren monteurs weten feilloos hun weg in de mechaniek van allerlei soorten, merken en maten campers, werken schoon en veilig, beschikken over moderne apparatuur en gereedschappen en zorgen ervoor dat jij keer op keer veilig en goed voorbereid de weg op kunt gaan.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*