Op zoek naar een cadeau voor je vriend? 4 toffe ideeën

kerst trui en cadeau

Een cadeau voor je vriend kopen kan nog knap lastig zijn, je vriend weet het zelf vaak ook niet. Om je vriend echt te verassen moet je met een tof idee komen waar hij nooit aan gedacht heeft of iets wat helemaal binnen zijn straatje past. Lees snel het artikel om diverse toffe ideeën op te doen!

1. Voetbalkleding

Wanneer je een vriend hebt die gek is op voetbal en/of zelf voetbal speelt, is voetbalkleding een ideaal cadeau. Koop een clubshirt van zijn favoriete club of laat iets personaliseren. Het beste is om te oriënteren bij een voetbalshop, zo heb je een mooi overzicht van alle mogelijke cadeaus voor je vriend. Voordat je een online aankoop doet is het verstandig om te controleren of de webshop aan bepaalde keurmerken voldoet.

2. Tickets

Een tof cadeau dat vaak ook onverwachts uit de hoek kan komen bij je vriend zijn tickets. En dan niet zomaar tickets, maar die voor zijn favoriete band, favoriete voetbalclub, een musical en dergelijke. Zo geef jij jezelf tegelijkertijd ook een cadeautje; een leuk avondje weg met z’n twee. Houd in de gaten naar welke muziek je vriend luistert en hij een bepaalde musical wel heel tof vindt. Ook kan je denken aan een theatervoorstelling van zijn favoriete cabaretier of koop tickets voor een festival. Naar een festival gaan met zijn tweeën kan, maar met een grote groep vrienden is natuurlijk nog leuker en gezelliger. Verras hem, door hem iets te geven wat hij niet van je verwacht!

3. Privé spa arrangement

Voor een heerlijke verwendag met z’n tweeën, kan er een privé spa worden geboekt. Zo kan je vriend lekker bijkomen van het harde werken en sporten bijvoorbeeld. Kom samen tot rust en geniet van een heerlijke relaxte dag waarbij je beide kunt genieten van diverse treatments. Bij een tweepersoons arrangement zit vaak een heerlijke jacuzzi inbegrepen, maar ook een stoombad, massage en dergelijke. Hoe tof is het om een privé spa te hebben voor een dag?!

4. Vliegles voor je vriend

Voor de stoere man is er ook nog een optie tot vliegles. Houd er wel rekening mee dat dit geen goedkoop cadeautje zal worden. Er kan gekozen worden om een enkele vliegles cadeau te doen of om een lessenpakket te geven. Dit is een supertoffe ervaring voor je vriend, maar het behoeft wel wat geld, dus begin op tijd met sparen! Het is uiteraard ook belangrijk om goed te peilen of je vriend het aandurft en er interesse in heeft. Als je geen argwaan wilt wekken kun je dit door een vriend of familie lid laten doen. Durft hij het toch niet aan om zelf achter het stuur te zitten? Zoek dan de hoogte op door middel van een luchtballon, waarin je samen kunt genieten van een prachtig uitzicht en een unieke ervaring.

Begin op tijd met het graven naar ideeën en verzamelen van informatie, mannen laten namelijk niet veel los. Bedenk een tof idee dat echt bij je vriend past en laat je inspireren door bovenstaand voorbeelden!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*