Op vakantie vanaf Schiphol? Neem een taxi!

schiphol

De Amsterdamse luchthaven Schiphol is met bijna 70 miljoen reizigers per jaar één van de drukste vliegvelden van de wereld. Logisch dus dat de meerderheid van de Nederlanders die met het vliegtuig op vakantie gaat dat vanaf Schiphol doet.  Deze drukte van jewelste maakt het altijd een lastige kwestie hoe je het beste naar Schiphol toe kunt reizen.  De auto, de trein, de bus; ieder van deze vervoersmiddelen heeft zo zijn voor- en nadelen. Maar heb je al eens overwogen om te kiezen voor een taxi naar Schiphol? Ook dat is een erg handige mogelijkheid, die misschien wat minder voor de hand ligt.

Met de massa mee

De meeste Nederlanders kiezen ervoor om met de trein of de auto naar Schiphol af te reizen. Rondom de luchthaven zijn dan ook talloze gelegenheden om je auto achter te laten. De bekendste is P3, een officieel parkeerterrein van Schiphol. Maar met de tientallen parkeerterreinen van alternatieve aanbieders is er nog veel meer te kiezen. Deze liggen echter wel vaak wat verder weg en hebben bovendien niet altijd een geweldige reputatie. Aan de andere kant is P3 dan weer aan de prijzige kant.

Qua afstand tot Schiphol is reizen via één van de vele treinverbindingen ideaal. De treinen stoppen namelijk recht onder de incheckbalies. Echter, als je veel grote koffers en tassen bij je hebt is de trein niet het meest ideale vervoersmiddel. En als je met veel mensen reist kan zo’n treinreis behoorlijk duur uitvallen. Hetzelfde geldt voor de bus, dat een nog minder praktisch vervoersmiddel is voor de flink bepakte reiziger.

Het antwoord is de Schipholtaxi

Wil je alle bovenstaande nadelen vermijden, dan is de Schipholtaxi jouw vervoersmiddel. Een comfortabele en zacht geprijsde taxi die jou op tijd bij de vertrekhal afzet. Een privéchauffeur haalt je op een onderling afgestemde tijd op zodat je altijd op tijd bent. En omdat je een vast all-in bedrag betaalt loop je niet tegen onverwacht hoge kosten op. Op die manier begin je ontspannen en zonder zorgen aan je vakantie. Genieten maar!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*