Ontwerp je eigen destination jewellery

Op reis gaan en een nieuw avontuur beginnen! Plekken ontdekken waar je nog nooit bent geweest, voor het eerst een hapje nemen van dat bijzondere gerecht. Die heerlijke geur van dat thee winkeltje of die gezellige markt. Wanneer je op vakantie bent krijg je zoveel verschillende prikkels. Je ziet, ruikt en proeft dingen als nooit te voren. Deze unieke herinneringen wil je graag koesteren. Dit kan natuurlijk met een foto, een film of een leuke ansichtkaart.

Wanneer je graag een unieke souvenir zou willen hebben, die speciale herinneringen uitstraalt, is het een goed idee om zelf iets creëren. In dit blogartikel, geven we een paar voorbeelden voor het maken van eigen sieraden, die geïnspireerd zijn door speciale bestemmingen. Het leuke hiervan is dat je precies die items kunt kiezen die goed passen bij de sfeer die je wilt uitstralen. Bij de groothandel sieraden Betaalbarekralen vind je de mooiste kralen, bedels en rijgmaterialen voor het ontwerpen van sieraden.

Wil je graag een sieraad maken wat jou doet denken aan die heerlijke strandvakantie? Dan zijn blauwe, oranje en natuurlijke tinten een goede basis voor het kleurenpalet. Kauri schelpen en diverse schelp bedels en kralen kunnen goed verwerkt worden in de sieraden met het strand thema. Voor de avonturier die op pad is geweest in het bos, met een overnachting bij het kampvuur, zijn groene items en verschillende bedels van bladeren, bomen en bloemen een goede match. Vergeet ook zeker niet items met een stoere uitstraling, zoals houten kralen en natuursteen kralen. Door stoere en wat schattigere items met elkaar te combineren creëer je een mooi balans.

Naast deze natuurlijke bestemmingen hebben we ook kleurrijke stedentrips! De verschillende kleuren en het karakter van de stad kan je goed naar voren laten komen tijdens het ontwerpen van een sieraad. Gebruik bijvoorbeeld kleurrijke kralen, macramé draad en kwastjes voor armbandjes met een hippe Ibiza look. Voor sieraden met een Egyptische of Marokkaanse uitstraling zijn turquoise, geel, oranje en gouden sieraad onderdelen perfect. Of wat dacht je van Budapest in de sneeuw? Met witte kralen en zilveren bedels creëer je het sneeuwachtige gevoel van toen!

Hopelijk hebben we je kunnen inspireren en krijg je alweer kriebels in je buik als je aan die leuke vakantie denkt! Welke bestemming ga jij vastleggen in een pracht van een sieraad?

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*