Ontdek de vegan verzorgingsproducten van Veganly

Veel mensen eten tegenwoordig vegetarisch of veganistisch om hun lichaam zo gezond en sterk mogelijk te houden. Maar waarom zou je dan wel verzorgingsproducten gebruiken die schadelijke chemicaliën bevatten? Bij Veganly vind je daarom een groot aanbod aan verschillende bio verzorgingsproducten.

100% natuurlijke ingrediënten

De gemiddelde vrouw absorbeert tot 2 kg schadelijke chemicaliën per jaar door het gebruik van schoonheidsproducten. Alles wat je eet, drinkt en gebruikt voor je lichaam heeft invloed op je gezondheid. De producten zijn van 100% oliën en natuurlijke ingrediënten gemaakt. De plantaardige oliën en ingrediënten hebben een kalmerende, ontstekingsremmende werking en beschermen je huid daarnaast tegen UV-stralen en zorgen voor een elastische huid.

Op maat

 Bij Veganly laten ze alles met de hand maken zodat ze zeker weten uit welke stoffen de verzorgingsproducten bestaan. Hierdoor zijn de verzorgingsproducten voor iedereen op maat gemaakt. Zo zijn er producten die extra voedend zijn voor droog haar of producten met een Detox-reinigend effect.

Zero-waste

Naast dat de Veganly producten goed zijn voor je huid, zijn de Veganly producten ook heel goed voor het milieu. Bij veel (vegan) webshops wordt er nog veel gebruik gemaakt van plastic. Veganly vindt dit jammer en bied daarom producten aan met een zero- waste verpakking. Zo zijn de gezichtsmaskers verpakt in kartonnen doosjes en de lippenbalsems verpakt in aluminium doosjes, die je later kan herbruiken. Ook zijn de producten niet getest op dieren, waardoor deze webshop 100% Cruelty free is.

Geef een Veganly product cadeau

Het is ook super leuk om iemand tijdens de feestmaanden een vegan verzorgingsproduct cadeau te doen. Ga bijvoorbeeld voor een fijn gezichtsmakers of een heerlijke bodylotion.

Ben jij opzoek naar verzorging producten die 100% vegan zijn zonder dierlijke producten, geen palmolie bevatten en verpakt zijn in een composteerbare verpakking? Kijk dan snel in de vegan shop via Veganly.be en laat je inspireren!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*