Muurdecoratie in de slaapkamer

Muurdecoratie in de slaapkamer

Ben je op zoek naar muurdecoratie voor je slaapkamer? Kies dan voor een originele muurtekst. Je tovert in een handomdraai je slaapkamer om tot een gezellige ruimte. Er zijn veel verschillende muurstickers verkrijgbaar op internet. Bij de webshop Meermetstickers.nl heb je keuze uit heel veel leuke ontwerpen. Er zit altijd wel een tekst of illustratie bij die past bij jouw slaapkamer.

De stickers kunnen op vrijwel alle vlakke ondergronden worden geplakt waaronder een geverfde muur. Bijvoorbeeld boven je bed een leuke spreuk.

Een muursticker voor de slaapkamer is dus de manier om op een goedkope manier te decoreren. Zelfs met 2 linkerhanden kun je de muursticker aanbrengen. En woon je in een huurhuis dan scheelt dat een hoop gedoe met boren. Je verwijdert de muursticker ook na jaren zonder dat je de verf lostrekt. Dat is wel zo’n fijne gedachte!

Populair zijn de ontwerpen met welterusten spreuken. In combinatie met sterretjes past dit helemaal in een slaapvertrek!

Muurstickers in allerlei kleuren

Je kunt bij de website van Meermetstickers.nl kiezen uit meer dan 25 verschillende kleuren. Daardoor zit er altijd wel een kleur bij die past bij je interieur en smaak. En wil je het helemaal speciaal maken dan kun je ook kiezen uit 3 metallic kleuren: koper, zilver en goud. Bij deze kleuren zijn een subtiele glinstering zichtbaar in de folie.

Wil je meer tips over hoe jij je huis nog mooier kan maken? Neem dan eens een kijkje op huistrend.nl!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*