Musthaves voor het kamperen

avontuurlijk reizen
avontuurlijk reizen

Kamperen, je houdt ervan of je haat het. Je moet het hoe dan ook ooit een keer in je leven geprobeerd hebben voordat je er een oordeel over kan vellen. Kamperen is natuurlijk ook een kwestie van goed voorbereid op weg gaan. Je bent immers vaak in de middle of nowhere, dus als je iets vergeet heb je al gauw een probleem. Daarom biedt deze blog jou een handige uitkomst: items die je zeker niet moet vergeten als je gaat kamperen!

Bivitent

Een bivitent is de ideale uitkomst als je in je eentje gaat rondtrekken en niet te veel gewicht op je rug mee wilt nemen. Je kunt de bivitent vaak makkelijk opvouwen in een bivi bag, zodat de tent makkelijk te vervoeren is. Een bivitent is een slaapzak en tent in een! Vaak is het hoofdeinde ook bedekt met een muggennet, zodat je geen last hebt van muggen of andere insecten. Handig als je midden in de natuur verblijft!

Verlichting

Als je gaat kamperen zul je waarschijnlijk niet op plekken verblijven waar veel licht vanuit de straat schijnt. Een draagbare lamp of zaklamp kun je dan zeker niet missen! Om ‘s nachts een plekje te vinden voor je behoeftes, zonder verlichting, is natuurlijk niet ideaal. Voor je het weet zit je in de brandnetels….

Rugzak met waterzak

Een rugzak met waterzak is de ultieme lifehack. Met behulp van deze rugzak kun je zonder onderbreking van je sportactiviteit makkelijk wat drinken binnen krijgen. Extreem handig tijdens het fietsen of bijvoorbeeld een hike. Geen gedoe meer met je rugzak om even snel een slokje te nemen.

Met deze items ben je er natuurlijk nog niet. Voor meer kampeerartikelen kun je altijd kijken op de site van Cheap Outdoor! Alles wat je nodig hebt, is daar te vinden.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*