Met deze leuke producten maak jij jouw tuin een dierenparadijs!

Wanneer je over een mooie tuin beschikt, wil je die natuurlijk mooi inrichten. Voor jezelf en jouw familie of partner, maar ook voor de dieren die jouw tuin bezoeken! Zeker in het voorjaar en het najaar kan jij de dierenwereld een beetje steunen met de juiste producten. En wie zegt dat die artikelen niet super leuk kunnen staan in jouw tuin?!

Dierenhuizen

De producten waar je nu waarschijnlijk direct aan denkt, zijn de verschillende dierenhuizen die je in je tuin kunt zetten. Leuke varianten zijn onder andere insectenhotels en vogelhuisjes. Hiermee bied je vele soorten dieren een veilige, droge en misschien wat warmere plek wanneer ze het nodig hebben. En als je producten van Esschert Design kiest, weet je zeker dat de dierenhuizen ook leuk staan in jouw tuin! De producten van dit merk zijn namelijk robuust, erg gebruiksvriendelijk en eigentijds waardoor jij ze eenvoudig in jouw tuin zet én het er mooi uitziet.

Vijver

Wanneer je echt ruimte hebt in je tuin, kun je ook kiezen voor een vijver. Hier kun je natuurlijk zelf vissen of andere dieren in plaatsen. Maar er komen ook andere dieren uit zichzelf op af. Denk hierbij aan eenden, kikkers enzovoort. Hoe leuk is dat?! En bij een vijver heb je zo ontzettend veel mogelijkheden, dat het altijd wel bij jouw stijl en tuin past. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende vormen en groottes. Maar ook zijn er eindeloos veel opties hoe jij de vijver kan aankleden. Denk aan planten, bomen maar ook accessoires als sierlijke steentjes of aardewerken figuren. Trendy én goed voor de dierenwereld, dat is toch de ultieme combinatie?!

Voederhuizen

In de herfst ondersteunen veel mensen de vogels in of rondom hun tuin. En dat is hartstikke goed! Wanneer het kouder en natter wordt, en de bladeren vallen van de bomen, kan het voor vogels moeilijk zijn om veel eten te vinden. En hier kun jij met jouw tuin gemakkelijk een handje bij helpen! Plaats bijvoorbeeld vogelvoederhuizen in je tuin. Hier kunnen vogels gemakkelijk eten uit halen. Of ga voor vetbollen, pinda’s of zaden, daar zijn vogels ook echt gek op! En wil je de vogels nog vaker naar jouw tuin trekken, ga dan voor een vogelbadje. Dan kunnen de vogels zich voor of na hun eten weer lekker schoon wassen. Hoe schattig!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*