Manieren om online en thuis geld te verdienen

Manieren om online en thuis geld te verdienen

Wil je geld verdienen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Maak je geen zorgen, want wij hebben de beste ideeën voor je verzameld. Hoewel de meeste mensen de voorkeur geven aan snel geld, moet je de “trage” opties niet buiten beschouwing laten, omdat ze op de lange termijn mogelijk meer geld binnenhalen.

Of je nu een zescijferige social media influencer wilt worden, of gewoon je normale inkomen wilt aanvullen met wat extra’s, we hebben een aantal haalbare opties beschreven in dit artikel!

Verdien geld met je blog als affiliate

Als je een blogger bent die fatsoenlijk verkeer krijgt, kun je geld verdienen door lid te worden van een aangesloten netwerk. Affiliates (dat ben jij) worden betaald wanneer iemand doorklikt van de website naar de partnersite en daar iets koopt. Sommige bloggers verdienen op deze manier veel geld!

Als vrouwen blog link je gemakkelijk naar beauty- en fashion bedrijven. Heb je een woonblog? Ga dan een partnerschap aan met een (online) meubelzaak! En wat als je een blog voor mannen hebt? Denk aan sportartikelen en eventueel een leuk biermerk om mee samen te werken. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos.

Word een Instagram-influencer

Bedrijven gebruiken Instagram-beïnvloeders – mensen met grote, toegewijde volgers op het platform – om hun producten te vertegenwoordigen. Je kunt opstarten door je aan te melden bij een platform zoals BrandBassador, of door contact op te nemen met de merken waarmee je wilt werken. Je kunt op deze manier trouwens ook geld verdienen op TikTok!

Ontvang advertentie-inkomsten van je blog of YouTube-kanaal

Verander je kattenvideo’s in geldvideo’s. Als je YouTube-video’s of blogposts een groot publiek trekken, kun je misschien geld verdienen met advertenties. Met Google AdSense betalen bedrijven om rondom jouw inhoud te adverteren. De service is gratis, maar er zijn wel vereisten waaraan je moet voldoen. Hier kunnen zij jou gelukkig alles over vertellen!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*