3 leuke groepsactiviteiten voor een dagje weg

Ben je op zoek naar een geweldige activiteit om met vrienden, familie of collega’s te doen? Dan hebben we goed nieuws voor je! We hebben namelijk 3 van de leukste groepsactiviteiten voor een dagje weg voor je verzameld. Al deze activiteiten zijn te doen bij evenementlocatie FORTtreffelijk. Zie je meerdere activiteiten die je leuk vindt? Dan is het dus ook goed mogelijk om verschillende activiteiten te combineren. Zo wordt het zeker een dag om nooit meer te vergeten!

Lasergamen op een bijzondere locatie

Lasergamen is leuk voor jong en oud. In teams neem je het tegen elkaar op. Welk team komt als winnaar uit de bus? Als je kiest voor lasergamen bij FORTtreffelijk speel je een spannend spel op een unieke locatie. Met de omgeving rondom het fort als decor gaan jullie de strijd met elkaar aan. Ook voor een kinderfeestje is lasergamen een geweldig idee. Door de unieke locatie van FORTtreffelijk hoef je geen moeite te doen om in de stemming te komen. Wie wint de slag om het fort?

Boek een survivaltocht

Is lasergamen nog niet spannend genoeg voor jullie? Dan is een heuse survivaltocht misschien wel wat je zoekt. Je wordt hierbij in een oorlogssituatie achtergelaten en bent tot overmaat van ramp ook nog in vijandig gebied belandt. Samen moeten jullie de weg terug naar het verzamelpunt van het peloton vinden. Onderweg komen jullie verschillende hindernissen tegen die jullie samen moeten overwinnen. In zo’n 1,5 tot 2 uur proberen jullie je weg door vijandelijke gebied te vinden. Komen jullie heelhuids op het verzamelpunt aan? Door goed samen te werken en je hoofd koel te houden komen jullie vast een heel eind!

Waan je in een andere wereld

Wil je liever binnen een groepsactiviteit doen? Dan is een VR escaperoom ideaal. In deze virtuele escaperoom moeten jullie goed samenwerken om alle puzzels en aanwijzingen op te lossen. Je hoort en ziet elkaar alleen maar in magische VR wereld. Dat is een bijzondere ervaring en voegt veel toe aan de beleving van de escaperoom. Zo’n VR game kan op verschillende niveaus gespeeld worden. Of je nou een beginner bent of dat je al vaker een VR game gespeeld hebt, er is altijd wel een geschikt spel voor jullie te vinden. 

Maak je dagje uit compleet

Heb je één of meerdere leuke activiteiten gevonden voor je dagje weg? Maak de dag dan compleet met goede catering. Een hapje en drankje mag op zo’n gezellige dag natuurlijk niet ontbreken. Laat alles voor jullie verzorgen en geniet van een geweldige dag!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*