Jouw beste reisbestemmingen volgens de astrologie

Ben je een avontuurlijke Leeuw? Een reislustige Ram? Of een voel je je thuis in eigen land? De westerse astrologie kan je veel vertellen over reisbestemmingen die bij je karakter en persoonlijkheid passen. Ontdek in dit artikel de reisbestemmingen die het beste bij je passen. Misschien heb je deze reisbestemmingen al eens bezocht en kan je beamen alsof het was dat je thuis kwam. Zo niet dan heb je wellicht een paar leuke bestemmingen om aan je bucketlist toe te voegen.

De suggesties die je hier gaat lezen zijn gebaseerd op je sterrenbeeld. Je sterrenbeeld zegt iets over waar de zon zichtbaar was op het moment van je geboorte en wordt in de astrologie gebruikt om karkatereigenschappen aan toe te kennen. 

Ram

De Ram is geboren tussen 21 maart en 19 april en is het eerste dierenriemteken. Als Ram ben je spontaan en het zonnetje in huis. Als Ram voel je je dan ook thuis in zonnige gebieden. Zuid-Europa is een regio waarin je je thuis voelt. Wil je het eens wat verder van huis proberen dan kunnen we je Australië aanbevelen. Als Ram klim je graag en we kunnen je daarom aanraden om de Sydney Harbour Bridge te beklimmen. Wil je meer de drukte opzoeken dan kunnen we je Las Vegas aanraden.

Stier

Als Stier ben je een echte levensgenieter en hou je van lekker eten en verfijnde smaken. In het Italiaanse Toscane zal je aan je trekken komen. In deze Italiaanse regio weten ze als geen ander hoe je een verfijnde maaltijd op tafel zet en welke wijnen daarbij het beste gedronken kunnen worden. Hou je van wijnen dan kan je het ook eens aan de andere kant van de oceaan gaan opzoeken. In de Napa Valley worden de meeste voortreffelijke druiven geteeld en de meest karaktervolle wijnen zal je hier aantreffen. 

Tweelingen

Tweelingen staan bekend om hun dubbele persoonlijkheid. Je vindt het leuk nieuwe mensen te ontmoeten en je bent gevoelig voor verandering. Wil je echt eens nieuwe mensen ontmoeten zoek het dan in een totaal nieuwe omgeving. Probeer Tel Aviv eens. Het nachtleven is er bruisend en je legt er makkelijk nieuwe contacten. Wil je liever naar een Engelstalig gebied probeer dan je geluk eens in het Canadese Vancouver. Hier kan je met de boot de walvissen gaan bekijken, een trip die garant staat voor spektakel waardoor makkelijk nieuwe contacten worden gemaakt. 

Kreeft

Als Kreeft doe je het graag rustig aan. In Zuid-Frankrijk ligt het tempo van het leven wat lager en nemen mensen de tijd voor elkaar. Dit is een gebied van je op je gemak zult zijn. Ga niet in een hotel zitten, dit is te toeristisch voor een Kreeft. Als Kreeft zoek je het beste een Airbnb appartement of huis of ga je lekker op de camping staan. Wil je eens wat verder van huis dan kan je deze gemoedelijkheid ook vinden in South Carolina. Het eten is er heerlijk. 

Leeuw

Een Leeuw is een trots dier en als Leeuw sta je dan ook in de schijnwerpers. Als Leeuw zoek je graag de regio’s op waar het bruist en die je mooie verhalen opleveren. Buenos Aires, in Argentinië, bieden je de bruisende nachten waar je zo naar hunkert. Dit naast uitstekende steaks en goede wijnen. Een andere stad die altijd garant staat voor de nodige actie is Bangkok. Ben je de drukte even zat dan is de rust in deze bijzondere stad altijd snel weer gevonden. Er zijn volop restaurantjes met achtertuinen waar het midden in de stad een oase van rust is. 

Maagd

Als Maagd hou je van duidelijkheid en een strakke organisatie. Je vakanties zijn het liefst luxe en zijn er mogelijkheden voor je eigen welzijn en welbevinden. Een spa resort is de vakantie bestemming bij uitstek voor een Maagd. Deze zijn volop te vinden in Duitsland maar ook verder weg zijn er hele mooie. Een mooi resort zijn de Benjaran Hotsprings in Perak (Maleisië). Hier heb je de mogelijkheid om te ontspannen met hot stone massages en in de zen tuinen. Ook Sante Fe in Nieuw Mexico heeft mooie resorts waar het goed vertoeven is. 

Weegschaal

Voor een Weegschaal is, hoe kan het ook anders, balans belangrijk. Een Weegschaal streeft dan ook naar harmonie en vrede. In de meeste Weegschalen gaat dan ook een ware romanticus schuil. Evenwicht kan het beste gevonden worden in het centrum van de wereld. De stad Istanbul in Turkije weet dit te bieden. Istanbul ligt precies tussen Europa en Azië in en brengt deze continenten en invloeden in één stad samen. De rijke historie van Praag zorgt ervoor dat Weegschalen zich ook in deze stad thuis voelen. Hier is een evenwicht tussen romantiek en vermaak te vinden. 

Schorpioen

Als Schorpioen mag je graag je grenzen verleggen en wordt je aangetrokken tot mysterieuze en raadselachtige gebieden. Johannesburg is zo’n stad die mysterieuze krachten weet te herbergen, klaar om ontdekt te worden door de Schorpioen. Ook mooi is het sidderende New Orleans waar je je mee kan laten voeren in raadselachtige voodoo-rituelen en kunt genieten van het bruisende nachtleven. 

Boogschutter

Zoals het dierenriemteken Boogschutter door de dierenriem beweegt mag de Boogschutter graag reizen. Constant de horizon willen verbreden is wat de Boogschutter drijft. Een Boogschutter voelt zich lekker in een tentje onder de sterren, het liefst op een verre en onbekende bestemming. Een packback vakantie past dan ook goed bij een Boogschutter. Zuid-Amerika is een mooi continent om te voet te ontdekken. Of wat dacht je van de steppe van Mongolië. 

Steenbok

Als Steenbok ben je leergierig. Nieuwe dingen leren en ontdekken is dan ook iets wat je graag tijdens je vakantie doet. Je bent ook een harde werker en verdient je vakantie dan ook als geen ander. Een land wat goed aansluit bij je mentaliteit is Taiwan. Hier werkt men hard en wordt in avond- en nachtelijke uren volop genoten van wat het leven te bieden heeft. Laat je wegvoeren in je gedachten in een mooie tempel. 

Waterman

Een Waterman is rebels en waardeert vrijheid. Een stad als Detroit zal je het gevoel geven te kunnen aarden met het leven daar. De vergane glorie van de auto-industrie en de verwaarlozing van grote delen van de stad zullen je het gevoel van vrijheid geven. Een gevoel van vrijheid maar ook van eigen verantwoordelijkheid. 

Vissen

Als Vissen ben je een romanticus en spirituele zoeker. Tibet is daarom bij uitstek een gebied van je je thuis zult voelen. Hier kan je opzoek naar de spirituele zin van het leven. Is Tibet net even te gek voor je probeer het dan een in Peru. Bezoek de oude tempels om in contact te komen met je spirituele ik. 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*