Je eigen nagelsalon mee op reis!

Heb je een lange actieve reis op de planning staan of ga je lekker een paar weken tot rust komen op vakantie? Dan wil je natuurlijk dat je manicure en pedicure er goed op zit voor die periode. Een normale nagellakje wil nog wel eens gaan chippen na soms wel twee dagen. En als je dan tijdens je reis elke twee dag je nagels moet bijwerken, dan word je daar niet bepaald blij van.

Er is een manier waarop jij 2 weken lang kan genieten van je manicure en/of pedicure en daar niet naar om hoeft te kijken. Ik hoor je al denken, een bezoekje aan de nagelsalon. Klopt, maar je kunt nu je eigen salon mee op reis nemen! Kan je het je voorstellen? Wij leggen het uit.

Gellak nagels zijn de oplossing voor dit probleem. Je zult er vast bekend mee zijn maar als je een gel nagellak startpakket zelf aanschaft kan je zelf, overal en nergens je nagels voorzien van een gellakje. De gellak blijft tot wel 2 weken zitten dus dat betekent dat je 7x minder aan je nagels hoeft te denken! De set bestaat uit een primer, een basecoat, een kleur nagellak, een topcoat en onmisbaar, een LED lamp. Het is een klein setje dus makkelijk mee te nemen in je koffer op reis. Uiteindelijk zal het je veel tijd en geld schelen, want je kunt nu zelf een uitgebreide manicure of pedicure aanbrengen. In ongeveer 10 minuten zitten je gel nagels er al op. De volgende stappen leggen uit hoe je het doet:

  1. Desinfecteer je handen en duw je nagelriemen terug
  2. Vijl je nagel in gewenste vorm (ovaal, vierkant etc.) ruw de bovenkant van je nagel licht
  3. Reinig je nagel met een nagelreiniger
  4. Breng de primer aan
  5. Wacht even en breng een dunne laag basecoat aan op de nagels
  6. Houd je nagels 120 seconde onder de LED lamp
  7. Breng vervolgens een dunne laag gellak aan en droog deze ook 120 seconden onder de lamp. Is de dekking niet zoals je wilt? Breng dan nog een laagje aan.
  8. Breng een dunne laag topcoat aan en droog ook deze 120 seconden onder de lamp.
  9. Verwijder als laatste de plaklaag met een nagelreiniger en breng eventueel nagelriemolie aan.

Je kunt natuurlijk ook eindeloos combineren met kleurtjes, figuurtjes ect. Zo wordt je creativiteit ook nog een gestimuleerd!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*