iPhone 11 vs iPhone XS. Welke iPhone moet je kopen?

De iPhone XS is het vlaggenschip uit 2018. Het is het beste toestel uit dat jaar, maar met de komst van de iPhone 11 is er een echte keuzestress ontstaan. Beide iPhones zijn enorm goed en hebben beide zo hun sterke punten. Welke iPhone moet je dus kiezen? We vergelijken de toestellen hier. Naar de prijs hoef je in ieder geval niet te kijken, want beide toestellen zijn als refurbished iPhone super scherp geprijsd.

iPhone 11, het instapmodel uit 2019

De iPhone 11 refurbished van Forza is het voordeligste toestel uit de iPhone 11-serie. Het toestel heeft een 6.1-inch groot scherm dat gemaakt is van LCD. De randen zijn van aluminium en achterop vind je twee fantastische camera’s. Eén van die camera’s is een ultragroothoeklens, waarmee je veel op één beeld vastlegt. Ook nieuw is een echte Nachtmodus, waarmee je in situaties met weinig licht nét zo mooi beeldmateriaal maakt als overdag. De iPhone 11 is lekker groot en goed geschikt voor de camerafanaat. Ook is het toestel razendsnel in gebruik dankzij de A13-chip, al moet je wel genoegen nemen met een minder goed scherm. Wanneer de iPhone 11 kopen? Als je een uitstekende iPhone nodig hebt, maar budget wel een belangrijke factor speelt. Door concessies te doen in het scherm is de prijs van dit toestel lekker betaalbaar gebleven.

iPhone XS, de premium iPhone uit 2018

De één jaar oudere iPhone XS is meer premium ingericht. Het toestel heeft roestvrijstalen randen en een prachtig OLED-scherm. Hiervan is de resolutie hoger en kleuren worden er mooier op getoond. Ook dit toestel heeft twee camera’s achterop, alleen ontbreekt de Nachtmodus. Je kunt er echter wel tot op zekere hoogte mee inzoomen zonder verlies van kwaliteit. De iPhone XS legt het op snelheid af van de iPhone XS maar heeft een beter scherm aan boord. Ook de looks heeft dit toestel mee ten opzichte van de iPhone 11. Wanneer de iPhone XS refurbished kopen? Als je een premium ingerichte iPhone zoekt die er óók zo uit ziet. Het toestel uit 2018 is inmiddels in waarde gezakt en dus voor een scherpe prijs te kopen.

Kies refurbished

De iPhone 11 en iPhone XS kun je nog nieuw kopen, maar waarom zou je dat doen als je óók voor refurbished kunt kiezen? Dat is bij Forza Refurbished even goed als nieuw, maar dan een stuk voordeliger! Elke iPhone die je koopt is grondig gecontroleerd en wordt onder het Keurmerk Refurbished-label met 2 jaar garantie verkocht. Je bent hierdoor verzekerd van een betrouwbare aankoop waarmee je nog jaren onbezorgd vooruit kunt. Waarom meer betalen dan nodig is, als er zo’n betrouwbaar en betaalbaar alternatief is?

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*