Intensieve vergadering? Kies eens voor iets anders!

Heb je een intensieve en lastige vergadering op de planning staan? Of zijn er belangrijke collega’s of partners bij betrokken? Scoor bonuspunten met een bijzondere vergaderlocatie, zoals een locatie in een extreem natuurrijke omgeving, aan de kust, midden in een grote stad, een hypermoderne of juist een zeer authentieke  vergaderlocatie.

Vergaderen wordt vaak gezien als saai en formeel, maar dat hoeft het helemaal niet te zijn. Overal ter wereld zijn er veel bijzondere vergaderlocaties waardoor een meeting onvergetelijk wordt. Ook in het platte en vaak grauwe Nederland zijn er tal van mogelijkheden voor zo een onvergetelijke vergadering. Denk bijvoorbeeld aan onze vele natuurgebieden, lange kustlijn en historische steden. Bovendien vind je op veel plekken ook al een bijzondere vergaderlocatie die meerdere bijzondere eigenschappen heeft. Dan maak je direct al een fantastische indruk op je collega’s, klanten of partners.

Naast de indruk die je wilt wekken bij je stakeholders heeft een bijzondere vergaderlocatie meer voordelen. Vaak werkt een dergelijke locatie vele malen meer inspirerend, worden de aanwezige leden er creatiever en positiever door. Dat wordt met name veroorzaakt door het feit dat het een nieuwe locatie is, de pauzes in de verfrissende natuur en de mogelijkheden tot het combineren van niet-vergaderactiviteiten. Zoals een lunch, diner, borrel of teambuilding.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*