Ik ga op vakantie en ik neem mee

Ik ga op vakantie en ik neem mee

Nu het einde van de lockdown eindelijk in zicht is, overweeg je misschien om je vakantie te gaan boeken. Je had vroeger – ja de laatste vakantie voelt al als jaren geleden – een hele paklijst, maar nu heb je nog meer dingen nodig. Denk eens aan hand desinfecterend middel en wasbare gezichtsmaskers, zodat we de natuur niet te veel belasten. Of je nu op vakantie met het gezin gaat, een reis met vrienden hebt geboekt of een romantische vakantie met je wederhelft wilt, we hebben het moeilijkste voor je gedaan door je verplichte inpakgids samen te stellen. Nu is er gewoon de kleine kwestie van of je australiangoldshop.nl bestelling op tijd binnen is en hoe je het allemaal in je koffer past!

Reisdocumenten

Dit zijn de items waar je niet zonder kunt reizen. Zorg ervoor dat je jouw paspoort en diverse reisdocumenten – zoals je reisverzekering en instapkaart – veilig in je handbagage hebt. We adviseren ook altijd een kopie van je paspoort mee te nemen, zodat je iets achter de hand hebt wanneer jouw paspoort kwijt zou raken. Berg deze kopie natuurlijk elders op dan je paspoort, maar dat had je zelf vast ook al wel bedacht.

Essentiële zaken

Er zijn naast kleding – want je wist vast wel dat je dat mee moest nemen – een hoop dingen die je reis comfortabeler zullen maken. Je kunt veel geld besparen door noodzakelijke dingen als je Australian Gold zonnebrand mee te nemen in je koffer. Denk hiernaast eens aan een herbruikbare waterfles met filter om plastic te besparen en vergeet geen EHBO-tasje wanneer je een verre reis maakt. Heb je een lange vlucht voor de boeg? Neem eens een zinnenboek of reisgids voor het land dat je bezoekt mee. Vergeet ook geen koptelefoon, reiskussen en slaapkip met oogmasker en oordopjes. Jij zult je prima vermaken in het vliegtuig!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*