Ibiza is meer dan een feesteiland

Wie aan Ibiza denkt, denkt als snel aan leuke discotheken, de grootste feesten en gezelligheid tot diep in de nacht. Ja, er zijn plekken op het eiland waar op die manier een topvakantie kunt hebben, maar Ibiza heeft veel meer te beleven dan dat. Spanje is een vakantieland waar je heerlijk kunt genieten, en Ibiza is daar één van de redenen van. Het is niet alleen een heel gezellig eiland, maar ook een prachtig en avontuurlijk eiland. Maak een rondreis over dit eiland en je zult zien hoe mooi het is. Wij zetten de leukste plekken van het eiland voor je op een rij. 

Sant Antoni

Sant Antoni is één van de steden in Ibiza waar je je ogen kunt uitkijken. Geen hele grote stad, maar wel een hele mooie stad. Het gerucht gaat dat ontdekkingsreiziger Columbus in deze stad geboren zou zijn. De haven van Sant Antoni is erg gezellig, met verschillende leuke plekken waar je heerlijke verse vis kunt bestellen. Vanwege de westelijke ligging kun je hier ‘s avonds ook genieten van een indrukwekkende zonsondergang. 

De stranden van Ibiza

Ibiza heeft in totaal zo’n 18 kilometer aan kustlijn, verdeeld over het hele eiland. Het ene strand is nog mooier dan het andere. De meeste stranden zijn geen drukbezochte stranden, maar stranden waar het uitzicht prachtig is, en waar je in alle rust kunt genieten van de kust. Voorbeelden van deze stranden zijn de stranden van Santa Eulalia en San Juan. 

Dalt Vila

Ibiza stad is de hoofdstad van het eiland, maar deze stad heeft ook een oud gedeelte. De oude stadskern van de stad heet Dalt Vila. Hier zie je onder andere de uitgegraven historische stadsmuren, die oorspronkelijk gebouwd zijn in de 16e eeuw. De grote, indrukwekkende kathedraal die je hier ziet, is ook een bezoekje waard. 

Geniet van je gevarieerde en vooral indrukwekkende vakantie op het prachtige eiland Ibiza.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*