Hotel in Gorinchem? Boutique Hotel Karel de Stoute.

Boutique Hotel Karel de Stoute Gorinchem

“Life is an adventure” zo is het maar net. Trek er op uit bezoek en verken steden. Dat hoeft natuurlijk niet alleen in het buitenland. Ook Nederland kent genoeg (verborgen) steden, die het bezoek meer dan waard zijn. Wat dacht u van Gorinchem? Het pittoreske Gorinchem heeft alles. Alles wat veel andere steden niet hebben. Allereerst is het centraal gelegen op de toeristische routes tussen Woudrichem, Vuren en Slot Loevestein. Het ligt dicht bij de pond tussen Werkendam, Werkendam Gorinchem en Woudrichem. Gorinchem is bekend vanwege haar ligging aan de Merwede niet ver van de Maas en de Linge. Dit biedt het toerisme niet alleen fantastische vaarroutes, maar ook fietsroutes.

Overnachten in Gorinchem is dan ook een feest. Bijvoorbeeld een overnachting in Boutique Hotel Karel de Stoute in Gorinchem . Dit hotel is met recht een Boutique Hotel te noemen. Want dit hotel is toch wel uniek. Het hotel ligt aan de Buiten Waterpoort in Gorinchem, met uitzicht op de rivier de Merwede. Het hotel een “eye-catcher”. De moderne vormgeving is een mooi contrast met het landschap om haar heen. De gele beschutting op de eerste verdieping blend mooi met de gele bloemen die bloeien op de stadvesting. De glazen voorkant van het hotel geeft openheid en nodigt uit het hotel te betreden.

Dus wanneer u op zoek bent naar een mooi hotel in Gorinchem, dan is Boutique Hotel Karel de Stoute echt iets voor u! Het hotel heeft een uitstekende ligging. Het hotel is gebouwd op de stadswal, waar ook de restanten te vinden zijn van de historische Blauwe Toren. De Blauwe Toren is nog steeds een onderdeel van het hotel. Op verschillende plekken in het hotel vindt u een glazenvloer waardoor de originele muur van de blauwe toren is te bewonderen. De achterkant van het hotel ligt aan de Duveltjesgracht. Kamers die daar aan liggen kijken direct uit op deze gracht, die ’s avonds mooi is verlicht. Het hotel straalt dan ook een en al sfeer uit.

De kamers van het hotel zijn uitstekend! De kamers zijn comfortabel, met een luxe uitstraling, maar toch goed betaalbaar. De aankleding van alle kamers is stijlvol. De vloeren, de gordijnen, de wanden en de accessoires, het klopt allemaal. Er is goed over nagedacht om van alles een geheel te maken. Verder zijn er ook kamers die uitkijken op de vestingmuur van Gorinchem. Deze zogeheten vestingkamer zijn direct gelegen aan de Duveltjesgracht. De kamers zijn gericht op een kort verblijf van enkele dagen. Passanten en toeristen die enkele dagen willen genieten van Gorinchem en haar omgeving zullen hier graag gebruik van maken. Op de eerste verdieping is een penthousekamer en een penthouse appartement. Deze twee penthouses hebben een geweldig uitzicht op de rivier de Merwede en ze zijn geschikt voor zowel een kort als lang verblijf.

Vergaderen kan ook in Boutique Hotel Karel de Stoute. De vergaderruimtes zijn uitnodigend voor energiek vergaderen in een mooie omgeving. Ideaal voor teammeeting of bedrijfsuitjes.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*