Horen wat je wilt horen met oordoppen op maat

Oordoppen op maat kunnen jou het leven aanzienlijk gemakkelijker maken. Als je al regelmatig oordopjes draagt, dan ben je goed bezig. Je beschermt je oren van harde geluiden en voorkomt op die manier lawaaihardhorendheid op latere leeftijd. Maar misschien heb je wel gemerkt dat standaard oordopjes niet altijd goed afsluiten, comfortabel zitten of juist te veel geluiden tegenhouden. Deze problemen zijn allemaal te voorkomen met oordoppen op maat. En vaak bespaar je dan op de lange termijn nog geld ook.

Wat zijn oordoppen op maat?

Eigenlijk zegt de naam het al, oordoppen op maat worden specifiek voor jou gemaakt. En dat gaat verder dan alleen naar de vorm van je oor. Het is inderdaad zo dat de gehoorspecialist een mal van je oor maakt, zodat je oordoppen perfect aansluiten en heerlijk zitten. Maar deze zal ook uitgebreid met je spreken over wat je precies van je oordoppen verwacht. Hoeveel geluid wil je tegenhouden? Wil je het snurken van je partner dempen, maar je kinderen nog wel kunnen horen ’s nachts? Wil je het volume van de muziek waarnaar je luistert verminderen, maar niet de kwaliteit? Als je de gehoorspecialist exact vertelt wat je wilt, dan kan deze bepaalde filters toevoegen en jou laten horen wat je wilt horen.

In welke situaties is gehoorbescherming gewenst?

Tenzij je op je werk aan harde geluiden blootgesteld wordt, is het beschermen van je oren je eigen verantwoordelijkheid. En de Arbowet zorgt ervoor dat je werkgever je tijdens je werkuren de juiste bescherming aanbiedt. Er zijn echter vele andere situaties te bedenken waarin oordoppen op maat niet alleen je oren beschermen, maar jou het leven ook aanzienlijk gemakkelijker maken. Kijk maar eens naar de volgende voorbeelden.

  • Je hebt een snurkende partner en wilt je nachtrust verbeteren.
  • Je gaat regelmatig naar concerten, de bioscoop en/of andere optredens.
  • Je bent een doe-het-zelver en werkt veel met klusapparaten.
  • Je doet aan een schietsport of je zwemt vaak.
  • Je rijdt graag motor of een ander open voertuig.

Oordoppen op maat besparen je geld

Gebruik je nu al regelmatig oordoppen, dan zal je hier mogelijk veel geld aan uitgeven. Er zijn oordoppen die je na één keer gebruiken weggooit en andere die je wel opnieuw kunt gebruiken, maar de kwaliteit is niet altijd even goed. Koop je oordoppen op maat, dan krijg je hier bij een goede specialist minimaal 2 jaar garantie op. Dat betekent dat ze ook minimaal 2 jaar meegaan en in de meeste gevallen dus veel langer.

Oordoppen op maat zijn een uitkomst

Met oordoppen op maat hoef je je niet snel zorgen te maken over vervanging. Je blijft ze hergebruiken en dat voor een lange tijd. En omdat ze specifiek voor jouw oren gemaakt zijn, zullen ze altijd goed passen en precies aansluiten. Daardoor beschermen ze je oren optimaal, voel je ze nauwelijks en doen ze exact wat jij wilt dat ze doen. Je krijgt er een etui bij die je gemakkelijk overal mee naartoe neemt. Door op maat gemaakte oordoppen te gebruiken blijven jouw oren je je hele leven trouw. Goede kwaliteits oordoppen vind je op www.audinc.nl.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*