Hoe vind ik de juiste trouwringen?

Vind uw ringmaat

Het maakt niet uit welke ring je koopt, het is het allerbelangrijkste dat hij daadwerkelijk om je vinger past! We raden niet aan om een stuk papier of touw te gebruiken om je ringmaat te meten, omdat deze methoden onnauwkeurig kunnen zijn. Laat de maten echt op meten bij een juwelier.

Wilt u dat uw ring past bij de ring van uw partner?

Het hangt volledig af van uw persoonlijke stijl en voorkeuren, maar soms kiezen partners ervoor om hun trouwringen te coördineren door middel van vorm, breedte of metaal. We raden je aan om met je partner te praten om een plan te bedenken voor als je wilt matchen of als je liever  je eigen weg gaat. Onze ervaring is dat koppels de neiging hebben om te matchen op één of twee aspecten van de ring (zoals metal of stijl), maar het is helemaal aan jou!

Wil je dat je trouwring bij je verlovingsring past?

Als je ervoor kiest om je trouwring te koppelen aan een verlovingsring, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de ringen comfortabel aan je hand passen. Gebogen banden zijn steeds populairder geworden om de traditionele verlovingsringen aan te passen. Naast het feit dat je ervoor moet zorgen dat je trouwring bij je verlovingsring past, wil je misschien ook nadenken over de breedte, het metaal en de afwerking van je trouwring en of je wilt dat je trouwring past bij of contrasteert met je trouwring.

Welk metaal wilt u dat uw ring is?

Witgoud

Hoe maken we ons witgoud zo zilverkleurig? Wit goud is goud dat gelegeerd is met witte metalen.

Rose goud

Rose gouden ringen zijn een steeds populairdere keuze, omdat ze vleiend zijn bij elke huidskleur en een unieke uitstraling hebben.

Geel Goud

Een klassieker! Waar je aan denkt als je aan goud denkt.

Platina

Een platina ring kan de juiste keuze zijn als je iets met een beetje meer gewicht wilt. Platina is van nature wit en visueel identiek aan wit goud, maar het is zeldzamer en dichter (en dus duurder).

Zoekt u trouwringen Antwerpen? Klik dan op de link.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*