Hoe maak je de perfecte earparty?

Het dragen van meerdere oorbellen tegelijk wordt ook wel een earparty genoemd. Tegenwoordig is het helemaal té gek om, wanneer je over verschillende gaatjes in je oren beschikt, meerdere oorbellen tegelijk te dragen. Maar hoe maak je hier een stijlvolle earparty van? In deze blog geven we je verschillende tips.

  1. Persoonlijke touch

Een earparty kan op veel verschillende manieren worden ingevuld, maar belangrijk is vooral dat hij bij jou als persoon past. Houd je van minimalistisch? Ga dan voor verschillende, wat minder uitgesproken, oorbellen. Combineer bijvoorbeeld twee verschillende zilveren hoops oorbellen zonder hanger met een leuke stud oorbel. Door te kiezen voor oorbellen zonder hanger creëer je al een veel rustigere, neutrale look dan wanneer je gaat voor oorbellen met hanger.

  • Balans

Hoe meer oorbellen, hoe beter, zeggen we altijd. Toch maak jij de mooiste earparty wanneer je aandacht besteed aan de combinatie en volgorde. Ga jij naar een festival of ander feestje? Dan is het heel leuk om jouw outfit af te maken met een opvallende earparty. Ga bijvoorbeeld voor kleurrijke oorbellen met hanger in je eerste gaatje en een andere vorm oorbel met hanger in je tweede gaatje. Ga je gewoon naar school of werk? Dan is wellicht een rustigere combinatie beter geschikt.

  • Kies een stijl

Denk na over wat je eigenlijk wil uitstralen met je earparty! Wil je een minimalistische look creëren? Of wil je juist graag opvallen? Bij een minimalistische look hoort een andere earparty dan bij een meer opvallende uitstraling. Bedenk dan ook voordat je oorbellen gaat bestellen wat je wil uitstralen.

  • Symmetrisch of juist niet?

Tot slot is het belangrijk om na te denken of je in beiden oorbellen dezelfde oorbellen wil dragen. Tegenwoordig zie je ook vaak dat men in beiden oren een verschillende earparty realiseert. Je kunt tegenwoordig op veel website ook enkele oorhangers bestellen. Goed dus om van te voren te bedenken naar wat je op zoek bent!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*