Hoe de Wobbel zorgt voor een goede ontwikkeling van het kind

De Wobbel is een stuk speelgoed dat erg aantrekkelijk is voor peuters. In een digitale wereld vol schermen biedt dit speelgoed de uitdaging van actief en intuïtief spelen. Hoe de Wobbel Original zorgt voor een goede ontwikkeling van het kind wordt in deze blog uitgelegd.  

Het stimuleert de fantasie  

Iedereen die denkt dat het wiebel van de Wobbel het enige is wat het kind kan doen, vergist zich. Je kleintje gebruikt zijn fantasie en creativiteit bij het werken met Wobbel. Het Wobbel board is verkrijgbaar bij Meervoorkinderen. Dit simpele speelgoed kan daarom van alles zijn: een hut of een tunnel, een winkel, een brug of een racebaan. Het kan een dier zijn waarop het kind gaat rijden zoals het paard of het wordt als hek gebruikt om de paarden in de wei te laten grazen. Doordat het kind dit speelgoed veelvuldig kan inzetten zal het dat fantasie stimuleren.  

Motorische vaardigheden 

Wobbel is ideaal voor motorische training. Je kleine actieve kind kan er op verschillende manieren op balanceren: zittend, staand, lopend, op handen en voeten, liggend. Het balansbord kan ook worden gebruikt als glijbaan of als onderdeel van een hindernisbaan. Hierdoor zal de motoriek van het kind zichtbaar toenemen wat van belang is voor de rest van hun leven.  

Klein opstapje 

Ziet je kind er nieuwsgierig uit als u in de keuken bezig bent? Plaats de Wobbel met de bolle kant naar boven en het wordt een klein opstapje waarop het kind kan staan zodat het precies mee kan kijken of zelfs mee kan helpen. Zo kan je samen met je kind wat lekkers koken.  

Tot rust komen 

De Wobbel is niet alleen perfect om actief mee te spelen, het kan ook een prima stoel zijn om een boek te lezen. Voeg een kussen en deken toe en je hebt een heerlijke schommelbank. Hierop kan het kind lekker een boekje lezen of slapen.  

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*