Hierom gaan we allemaal graag naar het Gardameer op vakantie!

Het Gardameer is al jaren populair bij gezinnen en dat is wat ons betreft niet zo raar! Het Gardameer is namelijk geweldig in elk opzicht. Tenminste dat is wat de meeste Gardameer vakantie ervaringen zeggen. Zeker voor gezinnen en koppels is deze bestemming de ideale vakantiebestemming en dit is waarom!

Veel activiteiten

Gezinnen kennen soms het probleem dat de kinderen zich op een gegeven moment gaan vervelen. Natuurlijk geeft de camping of het hotel voldoende afleiding, maar soms moeten ze er gewoon even uit. Het Gardameer ligt bol van de activiteiten om met ze te ondernemen. Ga bijvoorbeeld rondvaren op het meer, maar er zijn ook talloze themaparken te vinden. Zo vind je onder meer het grootste attractiepark en aquapark van Italië aan het Gardameer!

Leuke dorpen

Sirmione, Lasize, Verona en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Allemaal bestemming rond het Gardameer waar je makkelijk een dag kan rondslenteren. Verona is bijvoorbeeld super leuk om met het hele gezin naartoe te gaan. Dit is een iets grotere stad waar onder meer het verhaal van Romeo & Julia verbeeld is. Sirmione is voor iedereen eigenlijk een feest. Los van het prachtige kasteel waar je toegang krijgt tot het stadscentrum draait hier alles om de ijssalons. Nergens in Italië ga je zoveel ijs vinden als hier. Heerlijk!!!

Overal campings

Het Gardameer ligt vol campings en dat is toch waar familie’s nog steeds naartoe gaan. Zeker Bella Italia is zo een camping waar jaarlijks vele duizenden Nederlanders naartoe gaan. De camping is groot en daar moet je van houden, maar heeft ongelofelijk veel faciliteiten. Meerdere zwembaden, restaurants en een gezellig animatieteam zorgen hier jaarlijks voor de leukste vakanties. Daarnaast sta je met 15 minuten lopen in het gezellige centrum van het dorp. Maar er zijn ook kleinere campings met veel leuke faciliteiten te vinden. De keuze is er in ieder geval meer als genoeg. Kijk rond en je zal zien dat er ook wat voor jullie tussen zit!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*