Haal een tropische sfeer in huis met deze woonaccessoires

Zoals je misschien gemerkt hebt, is de tropische stijl weer helemaal populair dit jaar. Er zijn overal leuke, tropische woonaccessoires en decoratie verkrijgbaar die je huis een gezellige uitstraling geven. Je kunt beginnen door een aantal tropische planten in huis te halen. Deze kun je in een leuke, bijpassende plantenbak zetten. Bij zo’n tropisch/botanisch interieur kunnen meerdere planten gebruikt worden. Ook kun je accessoires met touw, bamboe of riet gebruiken. Denk daarbij aan fotolijstjes, schilderijen, potjes, vazen, krukjes en kastjes met zo’n gave natuurlijke uitstraling. Ook vloerkleden zijn in leuke tropische printjes verkrijgbaar, voor zowel binnen als buiten gebruik.
Een andere leuke accessoire voor een tropische sfeer in huis is natuurlijk een hangmat. Een hangmat kan tegenwoordig zelfs binnen opgehangen worden, voor wie graag binnen wil relaxen. Maar buiten kan natuurlijk ook. Hangmatten zijn in veel soorten verkrijgbaar en met leuke printjes.

Ook een tafelzeil met een botanisch printje is erg leuk ter decoratie op je tafel. En niet alleen ter decoratie. Met een tafelkleed op tafel bescherm je meteen je tafel tegen krassen en vlekken. Leuk, maar ook praktisch dus! Er zijn ook leuke placemats verkrijgbaar met tropische prints.

Met een paar handige tips heb je al gauw een gezellige, tropische sfeer in huis! En het hoeft niet duur te zijn. Je kunt met een paar goedkope woonaccessoires en plantjes een leuke botanische sfeer creëren. Is de botanische stijl niet helemaal jouw ding? Er zijn natuurlijk (en gelukkig) nog veel meer interieurtrends die ook dit jaar weer populair zijn. De moderne stijl is bijvoorbeeld nog steeds erg populair. Veel wit, muren met strakke lijnen en hoogglans meubels, dat is voornamelijk wat je terugvindt in een modern interieur. Daarnaast zijn ook de klassieke stijl en de retro stijl weer helemaal hot dit jaar. Kies dus vooral wat je mooi vindt!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*