Gebruikte verdiepingsvloer of gloednieuwe: wat zijn de mogelijkheden?

Gebruikte verdiepingsvloer of gloednieuwe: wat zijn de mogelijkheden?

Bij het inrichten van een magazijn van grote bedrijven (zoals groothandels of transportbedrijven) komen er veel zaken erbij kijken. Het is namelijk belangrijk dat je de juiste middelen hebt om je magazijn optimaal in te richten. Denk hierbij aan een palletstelling om je pallets of goederen op te plaatsen, palletwagens of heftrucks om deze goederen van de ene plek naar de andere plek te vervoeren en nog veel meer. In andere woorden, er zijn veel spullen die je moet aanschaffen als je jouw magazijn op een zodanige manier wil inrichten dat alle spullen goed geordend zijn.

Een ander middel wat ook helpt bij het optimaal inrichten van magazijnen is een verdiepingsvloer. Wat houdt dit precies in en is het beter om nieuwe of gebruikte aan te schaffen? Wij leggen het je uit in dit artikel.

Wat is een verdiepingsvloer?

Een verdiepingsvloer (ook wel een entresolvloer of tussenvloer genoemd) is een constructie wat zichzelf draagt. Dit is vaak gemaakt van staal en wordt dan afgewerkt met houten vloerpanelen en eventuele accessoires. Dit soort vloeren worden veel gebruikt in magazijnen, maar ook in productiehallen, sportscholen en bedrijfsruimte. De bedoeling van een verdiepingsvloer is om meer ruimte te creëren. Dit is zeker handig als je een gebrek aan ruimte heb. Verdiepingsvloeren zijn ook nog eens verkrijgbaar in verschillende formaten en draagvermogens, zodat je elke ruimte optimaal kan benutten aan de hand van jouw wensen.

De voordelen van nieuwe of gebruikte verdiepingsvloeren

Er zijn vele voordelen bij nieuwe verdiepingsvloeren. Het is namelijk mogelijk om elke opstelling te creëren die je zelf wilt en daarnaast wordt het ook gemakkelijk geleverd door een bepaalde leverancier. Bovendien gaan ze ook langer mee dan een gebruikte verdiepingsvloer. Het is echter wel zo dat een nieuwe verdiepingsvloer duurder is en vaak hebben ze ook een lange levertijd doordat je ze zelf kan personaliseren. Als je op een budget zit, kies er dan voor om een gebruikte te nemen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*