Fietstassen voor dames

Fietstassen zijn praktisch en daarom ideaal voor iedereen die vaak onderweg is met de fiets. Of dat nou een ritje naar de supermarkt of een fietsroute is. Toch zijn er meerdere soorten fietstassen die je kunt aanschaffen. Ben je geïnteresseerd in dames fietstassen en vooral naar welke soorten er zijn? Lees vooral dan even verder!

Pakaftas

De pakaftas zegt het eigenlijk al: deze fietstas pak je makkelijk van je fiets af. Je bevestigt de pakaftas aan je bagagedrager. Als je met de voet verdergaat, kun je de tas simpel van je fiets klikken en meenemen. Aan de tas zitten vaak schouderriemen verbonden waardoor je fietstas makkelijk als schoudertas kan dragen.

Dubbele en enkele fietstas

Dit is de meest bekende fietstas die er bestaat. Je bevestigt deze ook aan je bagagedrager. Een enkele fietstas hangt aan één kant van je bagagedrager en een dubbele fietstas hangt aan beide zijden. Vaak zijn dit soort fietstassen niet makkelijk los te maken en blijven daarom vaak vast aan de fiets. Deze fietstas wordt vaak gebruikt om boodschappen of aankopen in de stad of het dorp in te vervoeren.

Inzettas

Een inzettas is bij uitstek handig als je een mandje voor op je fiets hebt. Deze tas kun je gemakkelijk in je fietsmand zetten. Ideaal voor als je dingen vervoert die makkelijk uit je fietsmand vallen. Net als de pakaftas, kun je deze fietstas ook makkelijk los- en vastklikken en meenemen

Zadeltas

Een zadeltas is perfect voor de fietser die vaak weinig spullen meeneemt. Hierin kun je makkelijk de kleine dingen kwijt, zoals pasjes en een zonnebril. Als je vaak meerdere spullen meeneemt, kun je het beste deze fietstas niet kiezen. Voor de wielrenners of mountainbikers onder ons is deze tas bij uitstek geschikt. Je kunt daar net iets meer in kwijt dan in de achterkant van je fietsshirt.

Stuurtas

Niet iedereen heeft een mand op hun fiets en daarom is de stuurtas zo ideaal! De stuurtas bevestig je, zoals de naam al verklapt, aan je stuur. Deze tas zijn in verschillende maten beschikbaar. Vooral voor picknicks, waar je veel dingen voor meeneemt, is deze fietstas een goede keus.

Soorten en maten

Vanzelfsprekend is dat bovengenoemde fietstassen in verschillende kleuren, patronen, groottes en prijzen te vinden zijn. Je kunt er ook voor kiezen om te combineren: een vaste fietstas (zoals de enkele/dubbele fietstas) gecombineerd met een inzettas. Mocht je net wat plek te kort hebben, is een combinatie van fietstassen een goede oplossing.

Let op: Het is belangrijk om te weten of je fietstas wel op jouw fiets past. Weet je niet zo goed welke maat je nodig hebt? Neem dan vooral contact op met de winkel waar jij een dames fietstas wil kopen of neem een kijkje in een fysieke winkel.

Bron: clarijs-fietstassen.nl

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*