Familieweekend.

Een familieweekend is voor veel families het hoogtepunt van het jaar. Samen een weekendje doorbrengen aan zee of in een stad,  het is puur genieten. Veel families plannen hun familieweekend in oktober of november. Het zijn de maanden om op een passende manier het jaar af te sluiten. Samen overnachten en eten en drinken. Het versterkt de onderlinge band en geeft iedereen het gevoel erbij te horen. En als opa en oma nog leven is het “de kers op de taart”.  Ook een weekendje weg met kerstmis is natuurlijk genieten.

Het vinden van een familieweekend accommodatie.

Zonder geschikte accommodatie geen familieweekend. Het vinden van een groot vakantiehuis welke geschikt is om met de hele familie te verblijven, lijkt eenvoudiger dan het is. Echter, het ene grote vakantiehuis is het andere niet.  Grote vakantiehuizen die geschikt zijn om er met een familie van 20 tot 30 personen te overnachten, zijn dun gezaaid. En grote vakantiehuizen met 2 woonkamers, een afgesloten tuin en meer dan 10 slaapkamers zijn al bijna helemaal niet te vinden.  Je vindt ze echter wel via de website familieweekend-accommodatie.nl. Ook grote vakantiehuizen met 10 of meer slaapkamers in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Goede bedden net zo belangrijk als speelgelegenheid kinderen.

Er zijn een aantal zaken die super belangrijk zijn. Zo is het niet alleen belangrijk dat grote vakantiehuizen die geschikt zijn als weekend accommodatie voldoende slaapkamers hebben, maar ook dat de bedden optimaal zijn. Een goede nachtrust in een comfortabel bed zorgt voor een goede energie en een beter humeur. Hotelbedden verdoen aan alle eisen maar goede boxspring bedden zijn ook okay. Voor de kinderen is een speeltuin of speelkamer noodzakelijk. Daarom valt er ook te pleiten voor het huren van een groot vakantiehuis of groepshuis op een vakantiepark met indoor speeltuin en binnenzwembad. Je kunt dan onder alle omstandigheden als familie genieten. Er zijn ook luxe villaparken waar je een familie villa kunt huren.

Grote vakantiehuizen in Nederland met meer dan 10 slaapkamers.

Als je een familieweekend in Nederland organiseert voor een grote groep van meer dan 20 personen,  zal je in de regel een grote vakantiewoning of groepsaccommodatie met meer dan 10 slaapkamer nodig hebben. Die zijn in Nederland nauwelijks beschikbaar. Aangeraden wordt grote vakantiehuizen met meer dan 10 slaapkamers tenminste 12 maanden voor je weekendje uit te reserveren.  Alleen dan is de kans groot dat je een geschikte accommodatie vindt. Vergeet bij het boeken van je accommodatie ook niet het beddengoed te reserveren en laat de bedden bij aankomst opmaken. Het zijn kleine tips die het organiseren van een weekend met de familie een stuk aangenamer kunnen maken.  Wil je het helemaal makkelijk voor je maken?? Huur dan een professionele kok in. Lekker eten en niet hoeven koken of afwassen. Klinkt je dat niet als muziek in de oren?

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*