Eiwitdieet blijft meest populaire én effectieve dieet in 2019

Ook in 2019 zullen weer veel Nederlanders als goede voornemen gaan nemen om gezonder, bewuster en slanker te gaan leven. Dit is broodnodig, want het is wellicht nog niet zo erg als bij onze Britse buren of aan de andere kant van de oceaan de Amerikanen, maar ook de Nederlandse bevolking kan best wat slanker eufemistisch gesteld.

Dus sowieso een goed idee om dit als goed voornemen te hebben. Maar hoe kan men dit gaan volhouden. Want zoals we ook weten goede voornemens sneuvelen nogal eens. Er zijn de laatste jaren nogal wat dieet varianten gekomen en gegaan denk bijv. aan het Fajah Lourens dieet of de Sonja bakker boeken natuurlijk of het Paleo dieet. Zo een 90% van die diëten faalt hopeloos voor de meeste mensen omdat gewoon niet realistisch. Of gewoon niet vol te houden voor een normaal mens.

Een van de diëten die wel de tand des tijds heeft doorstaan is het eiwitdieet. Dit dieet is super simpel, breng met name slechte koolhydraten terug en vervang dit voor hoogwaardige eiwitrijk voedsel, denk aan eieren, vlees, noten. Deskundig beschreven door Be-Slank hoe zo een dieet eruit dient te zien.

Eventueel kan men dit vergemakkelijken met dieet shakes. Daarbij vervangt men dan 1 maaltijd per dag door een shake. In de tijden van de moderne maatschappij schieten we allemaal tijd tekort, vooral die gezinnen met kinderen. Soms heb je even geen tijd voor jezelf en dan liggen er allerlei fast food opties op de loer, zoals de Febo. Juist dan is het handig om altijd terug te kunnen vallen op een makkelijk te bereiden shake die goed vult. Vele dieet-gangers hebben al positieve ervaringen genoteerd omtrent het gebruik van maaltijd vervangende shakes het werkt gewoonweg, zie hier: https://be-slank.nl/product-ervaringen/. De shakes smaken tegenwoordig zo goed, dat het bijna een verwennerij is. Met het eiwitdieet en in tandem maaltijd vervangende shakes is afvallen echt zo lastig niet meer vandaag de dag en kan in principe iedereen succes gaan behalen komend jaar.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*